Cocon Massage

Massages voor (aanstaande) mama’s, baby’s en kinderen
Wat
Cocon Massage
wie
Riesje den Hartog
Waar
Breda e.o.

You can’t pour from an empty cup!

Wanneer je zwanger bent of net moeder bent geworden, gebeurt er zoveel in jouw binnenwereld. Dit is een bijzondere periode in jouw leven, dus hoe fijn is het om hier bewust van te genieten!
Maar… Het is niet alléén maar fijn en genieten. Je hormonen vliegen alle kanten op, er verandert veel aan je lichaam, je relatie en je energie. Het kost tijd om een nieuwe balans te vinden en in de tussentijd mag jij dus goed voor jezelf (laten) zorgen.

Bij Cocon massage kan je terecht voor een zwangerschaps- of mamamassage die gericht is op jouw veranderende lichaam, óf leer je hoe jij je kindje door middel van aanraking heerlijk kan laten ontspannen en kan ondersteunen bij kwaaltjes. Je kunt meteen na de geboorte al direct rustig starten en er je hele leven plezier van hebben. Massage is namelijk ook heel fijn voor grotere kindjes in alle fases waar ze doorheen gaan.

*Ben je overtijd en wil je ervoor zorgen dat je bevalling toch zo natuurlijk mogelijk van start kan gaan? Natuurlijk de bevalling opwekken is mogelijk door de NIBY’s behandeling; een voetmassage op basis van acupressuur en voetreflexologie. Deze behandeling kan je het zetje geven dat je nog nodig had, zowel op fysiek als mentaal gebied.

*Ook wanneer je een miskraam hebt gehad ben je van harte welkom voor een verwarmende en helende massage.

Riesje den Hartog

“Laat mij je meenemen in je eigen cocon.”

Voorstellen
Riesje-Cocon-Massage-profiel kopie

Mijn naam is Riesje. Moeder worden was iets dat ik altijd al graag wilde. Ik vond alles rondom zwangerschap en geboorte altijd al fascinerend. Heel veel verder dan die geboorte had ik nog niet gekeken en steeds meer besefte ik wat moeder zijn voor mij betekent; een reis naar binnen.
Onze drie dochters mijn grootste liefdes en helderste spiegels. Als ik iets geleerd heb de afgelopen 13 jaar als moeder, is het hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen. Voor mij is dat de basis om er te kunnen zijn voor mijn gezin, en voor mezelf.

Hoe je dat doet, is natuurlijk voor iedereen anders. Voel wat voor jou werkt. Adem. Vraag hulp waar nodig. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maar luister naar je hart en naar je lichaam.
Voor mij voelt de kracht van massages ontzettend rustgevend en helend, zowel om te geven als te ontvangen. Ik  vind het dan ook heerlijk dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken!

Voel je welkom om contact op te nemen als je vragen hebt. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.


Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Riesje den Hartog

Blog

Lees het meest recente blog van Riesje den Hartog

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht