Dromereijn

Droomritmecoach en onrustdeskundige
Wat
Dromereijn
wie
Miranda Reijntjens
Waar
Online en Breda/Tilburg e.o.

Dromereijn, lekker slapen zonder huilen

Slaapt je kleintje niet lekker? Is het lastig ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken of is er onrust? Je kunt hier op een liefdevolle, responsieve manier aan werken. Slapen is immers een werkwoord. Of je nu de slaap wilt verbeteren of met je handen in het haar zit: met slaapcoaching coach ik jou en jij je kleintje op weg naar dromenland. Via de Droomritme Methode, zónder traantjes én met holistische blik.

Om je kleintje weer lekker te laten slapen, stoorzenders in balans te krijgen en vooral een blije baby, dreumes of peuter te laten zijn, heb je geen tranen nodig. Ik kijk naar alle factoren die spelen rondom het slapen, dus vooral ook verder dan ‘alleen het slapen zelf’. En ik geef je de handvatten om rust te krijgen, zonder eerst op je tandvlees te hoeven lopen. Het is geen slaaptrainen, maar slaapvormen met een dosis ‘sleepteaching’. Want als jij weet hoe het slapen werkt en wat je onderweg kunt verwachten en doen, dan kun je zelf achter het stuur zitten. Ofwel: je eigen coach worden.

Voor slaapcoaching zijn verschillende pakketten beschikbaar.

Miranda Reijntjens

“Slapen zonder traantjes. Het kan echt!”

Voorstellen

Ik ben Miranda, woonachtig in Baarle-Hertog met partner en 2 kinderen en werkzaam in de kinderopvang, voor al ruim 20 jaar.
De laatste jaren merk ik dat er meer nood is bij ouders voor informatie over slapen bij hun kindje. Veel twijfel, vragen en problemen op slaapgebied.. Hoe doe ik dit het beste, ze zeggen dit, ze zeggen dat etc. Problemen met gevolgen voor het gehele gezin, alles draait om slaap en uitgerust zijn.

Als ik de slaapproblemen hoorde, werd mijn interesse steeds weer aangewakkerd. Ik wilde niets liever dan deze ouders voorzien van tips zodat zij en hun kinderen hun rust weer terug konden vinden. Door mijn ervaring in de kinderopvang en als moeder wist ik er best veel van maar toch had ik het gevoel de gouden tip niet te kunnen geven om ze echt te kunnen helpen op slaapgebied.
De opleiding tot Droomritmecoach kwam op mijn pad en hiermee heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden. Wat een fijne verdieping! Slapen lijkt zo normaal maar er zit een heel proces achter, wat allemaal aan elkaar gelinkt is en wat dus moet kloppen.
De liefdevolle aanpak sprak mij erg aan, huilen is stress en staat slapen alleen maar tegen.

Het proces van het eerste contact met een gezin en de intake tot een compleet op maat geschreven slaapplan geeft mij heel veel voldoening. Hoe fijn en mooi is het om tijdens dat proces al de eerste verbeteringen waar te nemen en de ouders zijn blij en dankbaar dat het slapen beter lukt.

Als ouder krijg je van mij voldoende informatie mee om aan de slag te gaan en om te begrijpen hoe het slapen bij jouw kindje werkt. Want het kan echt! Ook jouw kindje heeft slaapradartjes om de weg naar dromenland te kunnen vinden.
Wat super fijn is, want dat betekent dat jij als ouder dé persoon bent om jouw kind te helpen die weg naar dromenland te vinden!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Miranda Reijntjens

Blog

Lees het meest recente blog van Miranda Reijntjens

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht