Eva Thomassen Fotografie

Geboortefotografie / Newborn Lifestyle fotografie / Day in the Life fotografie
Wat
Eva Thomassen Fotografie
wie
Eva Thomassen
Waar
Uur vanaf Oosterhout N-Br.

Eva Thomassen Fotografie; de meest indrukwekkende gebeurtenis in jullie leven kleurrijk vastgelegd

Ik laat het ongepolijste schijnen, door het bevallingsproces vanuit een fotografisch standpunt weer te geven. Jullie zien de bevalling terug zoals deze voor jullie was; intiem, krachtig, misschien heftig, eerlijk, emotioneel en daarom ongelofelijk mooi. Maar ook details die jullie wellicht ontschoten zijn. Ik ben er voor jullie, sta naast jullie, maar laat jullie vooral samen dit proces doormaken.

Eva Thomassen

“Ik laat je zien hoe krachtig je bent in de kleurrijke herinneringen die ik fotografeer.”

Voorstellen
Eva-Thomassen_fotografie2

Hoi, ik ben Eva! Ik ben moeder van twee jongens en twee katten en getrouwd met Mark. Vanaf 2017 ben ik officieel fotograaf.

Kunst en fotografie hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Al vrij jong ben ik gaan fotograferen met de analoge spiegelreflexcamera van mijn vader. Door opleidingen en gewoon veel doen heeft fotografie steeds een belangrijke plek in mijn leven gehad. Toen ik net was bevallen van mijn oudste in 2013 maakte ik voor het eerst kennis met geboortefotografie. Dit toonde mij een kant van bevallen die ik nog niet eerder in gezinsfotografie had gezien: de kracht van het gezin als geheel. De onmetelijke kracht van de vrouw in haar geboorteproces, de betrokken partner, het wonder van de geboorte en de puurheid van ontlading. Na de geboorte van mijn jongste in 2015 besloot ik dat dit was wat ik ging doen!

Ik ben zelf helemaal voor het empoweren van zwangere vrouwen, mede door mijn eigen twee, compleet verschillende, bevallingen. Goede informatie rondom zwangerschap, bevalling en babytijd, om hiermee de beste overwogen keuzes voor je kindje en jouzelf te kunnen maken, zijn zo belangrijk!
Verder heb ik mijn kinderen erg lang borstvoeding gegeven (de oudste 6 jaar en de jongste 4 jaar), en ben ik vrijwilliger geweest bij het, inmiddels niet meer actieve, Kenniscentrum Borstvoeding. Hier heb ik veel kennis opgedaan en ben gepassioneerd voorstander van correcte informatie over borstvoeding.
Als geboortefotograaf en als moeder ben ik nog meer overtuigd geworden van het feit dat vrouwen geweldig zijn, en dat we elkaar meer moeten steunen. Ik steun jullie in het geboorteproces en laat jullie zien hoe geweldig jullie zijn!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Eva Thomassen

Blog

Lees het meest recente blog van Eva Thomassen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht