In Je Kracht Als Mam

Online programma voor de nieuwe mama
Wat
In Je Kracht Als Mam
wie
Heidi van Herk
Waar
Online en Utrecht e.o.

Ontdek hoe je juist in deze hectische tijd kunt groeien als vrouw en rust kunt vinden in je hoofd en lijf

Met de geboorte van je baby is er ook een nieuwe vrouw geboren: een moeder. Wie is zij eigenlijk? Hoe blijf jij jezelf naast je rol als moeder? Hoe verlies je jezelf niet tussen al het verzorgen, de korte nachten, de 1001 ballen die je hoog moet houden en het vele plannen door?

Met het 6-weekse online programma In Je Kracht Als Mam ga je iedere dag (of op jouw tempo) aan de slag met jezelf. Korte oefeningen van 10-20 minuten gaan ervoor zorgen dat jij fysiek en mentaal weer lekker in je vel komt te zitten.

Daarbij gaan we aan de slag met een variatie aan schrijfopdrachten (mindset-oefeningen), bewegingsopdrachten en yogalessen. Onder bewegingsopdrachten vallen o.a. ademhalingsoefeningen, dansen/schudden en een bodyscan.

Leer in dit online programma hoe het moederschap juist een enorm boost kan geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is geen grotere ontwikkelingsreis dan het moederschap. Laten we daar samen de vruchten van plukken.

De Mam-cirkel – voor iedere moeder
Ook organiseer ik vrouwencirkels voor jou als mama. Even een middag voor jezelf. Al die 100 ballen die je hoog aan het houden bent loslaten en de keuze maken er voor jezelf te zijn. Een middag vol rust en zelfreflectie. Deze cirkels geef ik ongeveer 1 keer per maand. Check de website voor de eerstvolgende datums.

Heidi van Herk

“Ontdek wie je bent en wat je nodig hebt in je nieuwe rol als mam. Zodat je er vanuit die kracht voor je gezin kunt zijn.”

Voorstellen

Mijn naam is Heidi van Herk. Trotse mam van Scott en Mana, holistisch therapeut, yoga-docent, coach voor moeders en vooral… mezelf. Anderen omschrijven mij als liefdevol, zelfbewust, toegewijd, een mensenmens, vurig en steady, kwetsbaar en krachtig. Vooral dat laatste vind ik mooi, want zo voel ik mij ook sinds ik meer in verbinding ben met mezelf. Krachtig. Als mam en als mens.

Ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Je leven lijkt voor anderen perfect, terwijl je je niet altijd gelukkig voelt. Als vrouw én als kersverse moeder heb ik dat ervaren. Toen Scott werd geboren, was ik heel gelukkig, maar vond ik het moederschap ook zwaar.

Ik ging ontdekken dat meer in contact zijn met mezelf dé manier was om er zowel voor mijn gezin als voor mezelf te kunnen zijn. Het is een kwestie van leren kiezen en daarbij ook uitgaan van hoe iets voelt voor JOU. Dát is in je kracht staan als mam, en dat gun ik elke moeder.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Heidi van Herk

Blog

Lees het meest recente blog van Heidi van Herk

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

In Je Kracht Als Mam