Kusje erop EHBO

Cursus baby- en kinder-EHBO
Wat
Kusje erop EHBO
wie
Sija Jacobs-Landman
Waar
Eindhoven e.o.

Kusje erop EHBO; eerste hulp aan baby's en kinderen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is fijn om dan te kunnen en durven handelen. Kusje erop EHBO geeft EHBO cursussen op onze eigen locatie in Eindhoven en aan huis en op locatie in en rondom Eindhoven.
Onze cursussen zijn officieel erkend en worden door de meeste zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Onze specialiteit is kinder-EHBO!

Tijdens de cursus kinder-EHBO leer je wat je kan doen bij kleine en bij grote ongevallen. Van een kusje erop tot mond-op-mond beademing. Serieuze onderwerpen, maar wel met ruimte voor een grapje op z’n tijd. Onze cursussen zijn leerzaam en gezellig. Na de cursus heb je de handvatten om te kunnen en durven handelen als dat nodig is.

Je kan een cursus volgen bij ons op locatie (zie voor de data onze website), maar we kunnen ook naar jullie toekomen. Vanaf 4 personen is het mogelijk om een privécursus te boeken. Wil je geen complete cursus doen, dan is het ook mogelijk om een workshop van 2,5 uur te volgen waarin de meest voorkomende ongevallen aan bod komen.

Sija Jacobs-Landman

“Een ongeluk zit in een klein hoekje, geluk dus in de rest!”

Voorstellen

Kusje erop EHBO is opgericht door Sija Jacobs, van origine biomedische wetenschapper, evenementenhulpverlener, maar vooral moeder van 3 kids. Deze ervaring neemt ze ook zeker mee in de cursus.

Veel ouders volgen de cursus kinder-EHBO als ze in verwachting zijn of wanneer hun kindje begint met het eten van vaste voeding. Vooral verslikking is iets waar veel ouders bang voor zijn. Gelukkig gaat er bijna nooit was mis, maar als het mis gaat, dan is het fijn als je weet wat je kan doen. Verder hebben we het in de cursus onder andere over reanimatie bij baby’s en kinderen, kijken we wat uit de verbanddoos je wanneer moet gebruiken en wat je moet doen bij vergiftiging.

Wil je ook weten wat je moet doen in geval van nood? Meld je dan aan voor een EHBO-cursus! Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt de cursus vaak geheel of gedeeltelijk vergoed.

Tot ziens bij de cursus!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Sija Jacobs-Landman

Blog

Lees het meest recente blog van Sija Jacobs-Landman

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Kusje erop EHBO