Lactatiekundige Praktijk NOP

Lactatiekundige en Vlow® borstweefselbehandelaar
Wat
Lactatiekundige Praktijk NOP
wie
Mirjam van den Heuvel
Waar
Heel Nederland

Lactatiekundige Praktijk NOP; advies, begeleiding en producten bij het geven van borstvoeding

Bij mij in de praktijk is er alle ruimte voor jou en je hulpvraag. Al tijdens je zwangerschap kan ik je op weg helpen, vragen beantwoorden en eventuele onzekerheden wegnemen.

Tevens ben ik Vlow® Borstweefselbehandelaar en einde van dit jaar ook Littekenbehandelaar.

Mirjam van den Heuvel

“Ik keek om mij heen en stond in het midden van mijn eigen leven”

Voorstellen

TWINTIG JAAR LACTATIEKUNDIGE IBCLC.

Toen ik nog kraamverzorgende was kwam ik veel vrouwen tegen bij wie de borstvoeding niet vanzelf ging. Moeders die hobbels moesten nemen om het voeden goed en stabiel op gang te krijgen. Omdat ik nieuwsgierig was naar de achtergrond daar van ben ik twintig jaar geleden begonnen met de opleiding tot lactatiekundige IBCLC.

In die twintig jaar heb ik honderden vrouwen geholpen met hun borstvoedingsreis. Honderden kleine baby’s, vaak net een paar uur of paar dagen oud, heb ik gezien. Ik zag ze. Net als dat ik hun moeder zag. Ik zag hun behoeften, hun struggles, hun onzekerheden. Ik zag onzekere vrouwen zeker worden.

Ik vind het geweldig om aan de basis van zoiets moois te staan en voer met heel veel plezier mijn beroep uit. Sinds kort heb ik een nieuwe website waar meer over mij en de diensten die ik lever te vinden is. Ik zou het leuk vinden als je daar een kijkje neemt.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Mirjam van den Heuvel

Blog

Lees het meest recente blog van Mirjam van den Heuvel

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht