Lang Leven Mama

Zwangerschapsbegeleiding, bevalcursus en herstellen na de bevalling
Wat
Lang Leven Mama
wie
Rena Swalen
Waar
Eindhoven e.o.

Bij Lang Leven Mama sta jij als (aanstaande) mama centraal van zwangerschap, bevallen tot aan vitaal herstellen onder professionele en liefdevolle begeleiding in Veldhoven, Vessem en Best

Hoe kunnen zorgverleners jou de juiste zorg geven en hoe kan je partner je optimaal steunen, als je zelf geen idee hebt wat je opties zijn? Jouw beleving, gevoel en ervaring is bepalend in jouw (nieuwe) rol als moeder: in de start van een Lang Leven Mama.

Vindt precies wat jij nodig hebt bij Lang Leven Mama met de ontspannen wekelijkse zwangerschapscursus, Powermama bootcamp, eenmalige bevalcursus met geboortepartner, workshop voorbereiding op de kraamperiode en in het fysiek en mentaal herstellen na de bevalling met de Core Restore cursus.

Wekelijkse zwangerschapscursus

 • Zwangerschapsyoga
 • Ontspanningsoefeningen
 • Ademhalingstechnieken
 • Zelfontwikkelingsoefeningen
 • Iedere week een ander informatie thema over zwangerschap, bevallen of moederschap
 • Ontmoet andere zwangere vrouwen
 • Persoonlijke aandacht in een ontspannen en warme sfeer
 • Lessen van 1,5 uur

Wil je je ook voorbereiden samen met je partner? Volg dan de eenmalige bevalcursus en ga als team de bevalling in.

Zowel in groepsvorm als privé aan huis. Na de bevalcursus hebben jullie individueel en als team nieuwe inzichten opgedaan.

 • 60 % praktische info en 40% oefeningen
 • Fases van de bevalling
 • Massage technieken, houdingen, tips, oefeningen en vooral veel praktische handreikingen wat zorgt voor zelfvertrouwen en ontspanning
 • Iedere zwangerschap en bevalling is anders en nieuw; de bevalcursus is het moment om samen bezig te zijn en bewust stil te staan bij jullie wensen en grenzen voor deze bevalling. Ook als je al een bevalling hebt mogen ervaren is de bevalcursus juist waardevol om te volgen.
 • Allemaal in een relaxte setting met een flinke dosis humor

Rena Swalen

“Het is tijd dat wij vrouwen weer gaan geloven in onze krachtige zelf, onze gevoelens de ruimte geven en onze intuïtie durven volgen”

Voorstellen
Rena-herfst-lang

Hoi! Ik ben Rena Swalen. Trotse mama van twee dochters Liene (2018) en Leiza (2020). Getrouwd met Mark en samen genieten we van het Bourgondische Brabantse gezinsleven in Vessem.

Tijdens mijn twee zwangerschappen heb ik echt een aantal aspecten en begeleiding gemist. Het kostte me veel tijd en energie om de juiste informatie te vinden zonder eigenlijk precies te weten waar ik naar op zoek was. Daar heb ik verandering in gebracht met Lang Leven Mama. Met de opleiding tot zwangerschapscoach, opleiding tot pre- en postnataal fitnesstrainer, mijn twee bevallingen en ontzettend veel literatuur heb ik compleet cursusaanbod samengesteld waar jij centraal staat.

Bij mij krijg je de kans om vertrouwen op te bouwen, zodat je vanuit kennis en je intuïtie actief beslissingen maakt waar je achter staat. Jouw emoties geef je door aan je kindje. Dat kan angst en paniek zijn, maar ook kracht en zelfvertrouwen. Hoe fijn is het voor jouw kindje om liefdevol in een ontspannen sfeer geboren te worden? Maak van jouw bevalling een bekrachtigende ervaring die je de rest van je leven meedraagt. De fundamentele sterke basis voor de start met je kindje in een Lang Leven Mama. Maak van jezelf én je baby prioriteit door bewust aan de slag te gaan met alle veranderingen die er nu plaatsvinden in jouw lichaam. Je hoeft het niet alleen te doen.

Blog

Lees het meest recente blog van Rena Swalen

Blog

Lees het meest recente blog van Rena Swalen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht