Laura de Borst Fotografie

Newbornfotografie en gezinsfotografie
Wat
Laura de Borst Fotografie
wie
Laura de Borst
Waar
Heel Nederland

Jouw kostbare momenten vastgelegd om nooit meer te vergeten

Jouw waardevolle momenten vastleggen dat is wat ik het allerliefste doe! Van het ja-woord op jullie bruiloft, de handen op de bolle buik, de kleine teentjes van jullie pasgeboren baby tot de gezinsfoto waarop jullie liefde voor elkaar te zien is. Met liefde, passie en rust leg ik al deze momenten voor jullie vast!

Laura de Borst

“De tijd gaat zo snel, leg jouw moederliefde vast om er voor altijd van te genieten.”

Voorstellen

Mijn naam is Laura de Borst. Ik ben getrouwd met Timon en samen hebben we twee prachtige dochters: Esmee (’20) en Noortje (’22). We wonen sinds kort in Blaricum, vlakbij Bussum, Huizen en Hilversum, een prachtige omgeving voor fotoshoots!

Daarnaast houd ik van: kleertjes naaien, met familie en vrienden zijn, spelletjes spelen, een goed glas rode wijn met een borrelplankje, lekker eten, chocola, wandelen, genieten van de mooie natuur, kamperen, voetjes in het gras en nog veel meer.. ja, ik heb echt teveel hobby’s haha..

En… ik ben mega gek op fotograferen!!! Niets mooiers dan jouw mooie unieke buik, je lieve kleine pasgeboren kindje of je mooie gezin vast te leggen. Ik ga ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt voor mijn camera en dat er spontane momenten ontstaan. Je krijgt van mij kleine opdrachten om samen uit te voeren en echt waar; de spontane liefdevolle momenten komen direct. Ik ga de tijd even stilzetten en een moment creëren die je niet meer gaat vergeten. Hopelijk ontmoet ik jullie ook voor mijn camera, dat zou ik een eer vinden!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Laura de Borst

Blog

Lees het meest recente blog van Laura de Borst

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht