Limbicum

Begeleiding na verlies in de zwangerschap en bij depressie
Wat
Limbicum
wie
Immanuella Wouter
Waar
Utrecht e.o.

Limbicum coaching; rust in je zwangerschap na verlies

Ik bied begeleiding aan vrouwen bij alle vormen van verlies tijdens de zwangerschap, of het nu gaat om een miskraam, stil geboren kindje of abortus.
Vrouwen die bij mij in de praktijk komen, begeleid ik met:
*Omgaan met hun verlies tijdens een zwangerschap
*In verbinding staan met het kindje dat ooit in je heeft geleefd, ongeacht hoe lang geleden
*Het reduceren van angst- en stressgevoelens tijdens een zwangerschap na verlies
*Verwerken van een traumatische ervaring tijdens een miskraam of bevalling

Je kunt bij mij terecht voor miskraamcoaching en therapie. Bij trauma is EMDR mogelijk.

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Plan dan een gratis proefsessie in, waar we samen kijken naar je verlies en wat het beste voor jou is.

Je kan bij mij terecht live in Utrecht maar ook online.

Immanuella Wouter

“Het geloof in jezelf is jouw grootste kracht.”

Voorstellen
limbicum-profiel

Mijn naam is Immanuella, moeder van een ongeboren kindje. Na mijn miskraam belandde ik in een achtbaan van emoties. Ik worstelde met rouwgevoelens, onzekerheid en het vinden van een weg door dit verlies. Ik wilde rouwen maar wist niet hoe. Ondanks mijn kennis en rijke cultuur vond ik het moeilijk om hiermee om te gaan.

Achteraf gezien is dit een van de mooiste, maar ook pijnlijkste ervaringen die ik heb mogen meemaken. Gedachten als ‘word ik weer gelukkig’ kwamen op. Dankzij de steun van mijn man, familie en een leertherapeut vond ik een weg. Een weg die niet makkelijk maar wel zeker te bewandelen valt.

Ik vond de weg naar liefde, passie en kracht om weer verder te leven. Ik ben als mens veranderd, ik ben moeder geworden en heb een missie. Ik wil vrouwen begeleiden bij het omgaan met verlies tijdens hun zwangerschap. Dit doe ik als coach en therapeut.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Immanuella Wouter

Blog

Lees het meest recente blog van Immanuella Wouter

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Limbicum