Ling Tai Acupunctuur

Acupunctuur voor vrouwen
Wat
Ling Tai Acupunctuur
wie
Melanie Hendriks
Waar
Barneveld e.o.

Ling Tai Acupunctuur; stralende gezondheid, vruchtbaarheid en vitaliteit binnen handbereik

Ik help vrouwen met vervullen van hun kinderwens, vruchtbaarheidsproblemen, zwangerschapsklachten, voorkomen van miskraam, voorbereiding op de bevalling, traumaverwerking en postpartumklachten. En met nog veel meer, zodat ze weer gaan genieten van Vrouw zijn! Dat doe ik met behulp van acupunctuur en Chinese kruidentherapie in mijn praktijk Ling Tai gevestigd in Barneveld. 

Melanie Hendriks

“Geloof in jezelf, want ook jij hebt de wereld iets moois en unieks te geven.”

Voorstellen
melanie_lingtai

Ik ben Melanie Hendriks, inmiddels alweer 49 jaar oud. Ik woon samen in Voorthuizen met mijn lieve man Patrick en onze 3 lieve katten. Ik hou erg van de natuur en voel me verbonden met alles wat leeft en groeit. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken waar ik wat van leer, bijvoorbeeld over hoe de mensheid is ontstaan.

Mijn acupunctuurpraktijk Ling Tai ben ik 14 jaar geleden begonnen en is gelegen in Barneveld. Ik heb mij gespecialiseerd in acupunctuur voor vrouwen. Vaak is er met acupunctuur en Chinese kruiden veel te doen aan klachten op het gebied van de gynaecologie, vruchtbaarheid, menstruatie, kinderwens, voorkomen van miskramen, vaginale ongemakken, seksualiteit, zwangerschapsklachten en trauma’s.

Vaak kunnen klachten ook gerelateerd zijn aan trauma en/of onverwerkte emoties. Met acupunctuur en mijn kennis over trauma kan ik je helpen om deze onverwerkte emoties en/of trauma’s te verwerken. Ik heb in de praktijk mogen zien hoe daarmee menstruatiecyclussen weer regelmatig worden en zelfs zwangerschappen mogelijk worden.

Ik help je graag om weer te genieten van Vrouw zijn! Ik vind het heerlijk om mensen te mogen helpen om weer gelukkig te worden.

 

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Melanie Hendriks

Blog

Lees het meest recente blog van Melanie Hendriks

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Ling Tai Acupunctuur