Handgemaakte babykleertjes en accessoires
Wat
Loma Design
wie
Marina van Dam
Waar
Online

Loma Design, de leukste babykleertjes, -accessoires en kraamcadeaus, met liefde handgemaakt.

Leuke webshop met baby- en kinder artikelen. We verkopen allerlei kleding maar daarnaast hebben we ook accessoires voor uw kindje. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kinderwagenhoezen, dekens, opbergzakken voor aan box of bed, bijtringen en nog veel meer. Bijna al onze producten zijn met liefde handgemaakt.

Marina: “Mijn passie voor het creëren van eigen gemaakte kleding is gekomen na de geboorte van onze oudste dochter. Ze was lang maar heel smal en de meeste kleding was dan ook niet passend voor haar, daarom ben ik zelf gaan kijken hoe ik dit op kon lossen. Mijn moeder heeft altijd onze kleding zelf gemaakt en zei “maak ze zelf dan kan je aanpassen wat je wil”. Na een aantal maanden twijfelen ben ik naar een winkel gegaan en heb ik mijn eerste naaimachine gekocht. Kort daarna ben ik naailes gaan volgen en zo is de passie voor het zelf maken van kleding ontstaan.
Uiteindelijk heb ik bij de geboorte van onze jongste dochter de babyuitzet zelf kunnen maken en dit was een feestje.”

Marina van Dam

“Ik wilde alles zelf maken en dit heb ik ook gedaan.”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Marina van Dam

Blog

Lees het meest recente blog van Marina van Dam

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Loma Design