Mama Wijs

Zelfverzekerd bevallen
Wat
Mama Wijs
wie
Miranda Snijders
Waar
Nederland en Belgie

Wil je zelfverzekerd bevallen, weten welke keuzes er zijn en welke bij jou passen?

Ik help zwangere vrouwen om zelf verzekerd te bevallen door middel van het Mama Wijs traject.

Het Mama Wijs traject heb ik speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste moeder die zich zeker wil voelen tijdens haar zwangerschap. Want die 9 maanden gaan heel snel. Tijdens dit traject hebben we 4 gesprekken voor je bevalling. Tijdens deze gesprekken ben jij dus heel bewust bezig met jouw zwangerschap en hoe jij je wil voelen tijdens de bevalling, met welke keuzes krijg jij allemaal te maken. En na de bevalling hebben we 2 gesprekken. Zodat jij ook na je bevalling je gesteund voelt en een veilige omgeving creëert waar jij goed kan herstellen.

Miranda Snijders

“Als mama heb je alle wijsheid al in je, samen vinden we het.”

Voorstellen
miranda snijders-mama wijs1

Hi ik ben Miranda Snijders en ik ben 35 jaar, moeder van 2 kinderen en getrouwd met Harrie. Samen wonen we in het pittoreske Gramsbergen. 15 jaar geleden ben ik mijn loopbaan begonnen in de kinderopvang. 10 jaar heb ik op de groep gewerkt en de laatste 5 jaar op de afdeling planning.

Ik heb zelf twee hele fijne bevallingen gehad. Allebei in het ziekenhuis maar wel allebei op mijn manier. De 2e bevalling was een hands-off bevalling. En wauw wat een power heeft mij dat gegeven. Waar je lichaam wel niet toe in staat is.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een perfecte bevalling te hebben. Want de perfecte bevalling is voor iedereen anders. Wat jij nodig hebt is erachter komen wat jouw wensen zijn voor jou bevalling. Waar wil je bevallen, welke mensen zijn daarbij, in welke houding wil je bevallen, hoe wil je dat er gecommuniceerd wordt met jou en wat zorgt ervoor dat jij je volledig kan ontspannen.

Mijn droom voor jou is dat je voelt dat je niet vreemd bent met jouw ideeën over jouw bevalling. Dat je niet gek bent omdat je bewuster in je zwangerschap staat dan andere vrouwen. Ik wil dat je gaat voelen dat dit ook voor jou mogelijk is. Geloof me als ik zeg dat dit echt 100% zo is. En dat jouw mooiste ideeën mogelijk zijn. Jouw grote dromen kunnen realiteit worden als jij besluit om ervoor te gaan.

Op mijn website kun je mijn E-book gratis downloaden. Hierin geef ik 5 praktische tips waardoor jij met zelf vertrouwen kan bevallen op jouw manier.

 

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Miranda Snijders

Blog

Lees het meest recente blog van Miranda Snijders

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Mama Wijs