Meraki Madi

Doula en fotografie
Wat
Meraki Madi
wie
Madi van Tonder
Waar
Rotterdam e.o.

Meraki Madi, helping you to love your body, your story, your magic

Als geboorte-doula en fotograaf voor zwangerschap en pasgeborenen bied ik uitgebreide ondersteuning aan gezinnen tijdens de opwindende en transformerende periode van het verwelkomen van een nieuwe baby in hun leven. Als doula bied ik emotionele en fysieke ondersteuning tijdens de zwangerschap, bevalling en postpartum. Als fotograaf kan ik de speciale momenten van deze kostbare tijd vastleggen en creëer ik mooie beelden die gezinnen hun leven lang zullen koesteren. Samen bieden mijn diensten een holistische benadering van ondersteuning aan gezinnen terwijl ze beginnen aan deze ongelooflijke reis.

Madi van Tonder

“Live your magic”

Voorstellen

Ik ben Madi, oprichter van Meraki Madi. Meraki Madi is ontstaan vanuit de behoefte om opnieuw te verbinden. Ik wilde graag ontdekken wat het werkelijk betekent om gelukkig te zijn: met onszelf, onze gezondheid en onze omgeving. Ik wilde weer meer verbinding maken met mensen en mijn omgeving en een manier vinden om mijn wens om anderen te helpen te vervullen, terwijl ik ook mijn creatieve kant en interesse in de menselijke biologie en gezondheid kon ontwikkelen. Zo begon mijn reis als doula en fotograaf.

Zwanger zijn en bevallen is een magische en intieme gebeurtenis, maar het kan ook uitdagend zijn. Ik ben hier om deze periode van je leven zo mooi en gemakkelijk mogelijk te maken. Als doula maak ik de verschillende fases van de geboorte inzichtelijk voor je en laat zien welke keuzes je hebt tijdens de bevalling. Wanneer het moment daar is, help ik je om los te komen van al het gedoe om je heen en je te richten op jezelf en je lichaam. Ik creëer een sfeer waarin niet geoordeeld wordt en waarin je vrijelijk over je behoeften en zorgen kunt praten. Mijn focus ligt op het luisteren naar jou en je vervolgens het best mogelijke advies te geven en samen een realistisch plan op te stellen dat aan je behoeften voldoet. Als fotograaf leg ik deze mooie tijd in je leven vast, zodat je er voor altijd van kunt genieten.

Onze lichamen zijn zo geweldig en als vrouwen hebben we alle benodigde kracht al in ons! Ik ben er om je bewust te maken van die krachten en een helpende hand te bieden waar nodig. Ik ben jouw support in dit fantastische avontuur dat staat te beginnen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Madi van Tonder

Blog

Lees het meest recente blog van Madi van Tonder

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht