Miskraambegeleiding Twente

Begeleiding bij een miskraam of ander verlies in zwangerschap
Wat
Miskraambegeleiding Twente
wie
Mieke Advocaat-Hegeman
Waar
Online en Overrijssel

Heb jij zwangerschapsverlies ervaren en wil je weer genieten van je leven?

Ik spreek veel vrouwen over hun miskraam of ander verlies in de zwangerschap. Ze zeggen vaak dingen als:

  • Ik voel mij zo eenzaam na mijn verlies, mijn partner is er wel voor mij maar beleeft het zo anders.
  • Ik kan er wel over praten met mijn vriendinnen maar ik wil er steeds weer over praten en ik durf die aandacht niet steeds te vragen.
  • Ik merk dat ik mij minder kan concentreren op mijn werk.
  • Ik heb thuis een kort lontje en kan onverwacht uit de bocht schieten naar mijn man of kinderen
  • Ik weet niet hoe ik het moet doen, de ruimte geven aan mijn verlies in mijn leven.
  • Liever krijg ik geen kind dan nog een miskraam mee te moeten maken.
  • Ik heb sinds de miskraam veel minder energie voor werk en/of vrienden

Herken jij je in deze punten? Dan ben ik er voor jou. Ik coach vrouwen en stellen die moeite hebben om hun zwangerschapsverlies te integreren in hun leven. Om door te leven na dat verlies. Na mijn coaching kun je liefdevol terug kijken op het kindje dat er maar zo kort was.

Door je nieuwe inzichten heb je je emoties meer in balans en heb je meer energie. Dit is fijn voor jou want dit werkt door in alles wat je onderneemt. Je relaties met je partner en je gezin verbeteren. Je merkt bij jezelf meer veerkracht.

De omgang met je naasten wordt makkelijker en je kan er beter over praten. Door de nieuwe inzichten die je opdoet, ervaar je meer rust en kun je weer genieten van het leven.

Mieke Advocaat-Hegeman

“Je bent moeder ook wanneer je kindje niet in de wieg ligt.”

Voorstellen
small-Mieke-Advocaat-30

Hoi ik ben Mieke Advocaat-Hegeman en ik zal mij even netjes aan je voorstellen: Ik ben getrouwd, moeder en ben net als jij (wellicht) ervaringsdeskundige op het gebied van miskramen. Naast coach in mijn praktijk: Miskraambegeleiding Twente, ben ik ook al bijna 20 jaar therapeut. Ik heb lief en leed gedeeld en voel het altijd als een eer wanneer iemand haar pijn en verlangens met mij wil delen. Zo mag ik een stukje meelopen op iemands levenspad. Naast dat meelopen, loop ik ook graag hard in het bos, spreek ik graag af met mijn vriendinnen en pak ik graag een ontbijtje met 1 van mijn kinderen.

Ik wil er zijn, voor jou. Om het grote verlies, gemis en verdriet een plekje te geven. Niet om het weg te schuiven – maar om het op zo’n manier onderdeel van je leven te laten zijn dat je weer kan leven.”

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Mieke Advocaat-Hegeman

Blog

Lees het meest recente blog van Mieke Advocaat-Hegeman

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht