MoederZacht Massage

Massages en postpartumbehandelingen
Wat
MoederZacht Massage
wie
Sandy Pieters
Waar
Zuid-Limburg

MoederZacht Massage, voor een zachte landing in het moederschap

MoederZacht Massage is er voor moeders in de zwangerschap en tijdens de kraamtijd. Tijdens je zwangerschap ben je welkom voor een uitgebreide lichaamsmassage speciaal voor de zwangere vrouw.

Met verwarmende en ontspannende behandelingen in je kraamtijd krijg jij een heerlijk rust moment voor jezelf, ik kom dan bij je thuis en neem alle benodigde spullen mee zodat jij helemaal wordt ontzien. Daarnaast kun je ook terecht voor Womb&Fertility Massages, deze zijn gericht op de baarmoeder en je buikgebied en fijn om o.a te ontvangen bij een kinderwens, menstruatieklachten, na een miskraam of traumatische bevalling.
Ook ben ik opgeleid in littekenbehandeling na een keizersnede. Mijn praktijkruimte is gevestigd in Sittard.

Sandy Pieters

“Ik ben er voor jou tijdens je zwangerschap, kraamtijd en de periode daarna.”

Voorstellen

Mijn naam is Sandy Pieters. Ik ben geboren in 1989. Als moeder van een dochter (2018) en een zoon (2021) gun ik elke nieuwe moeder een kraamperiode waarin ze wordt verzorgd, geëerd, gevoed en omhult. Zo kan elke vrouw een zachte landing maken in de overgang van vrouw naar moeder.
Na mijn eerste bevalling, merkte ik al snel dat ik behoefte had aan wat zelfzorg en ontspanning. Want moeder worden vond ik geweldig maar ook overweldigend. Ik boekte destijds een kraammassage, die me enorm goed deed. Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik me meer bewust van het belang van postpartumbehandeling. Ik volgde een jaar lang waardevolle lessen over de kraamperiode op de Gentle Beginnings Academy. Hier leerde ik alles over de postpartumperiode en leerde ik alles omtrent het geven van de kraambehandelingen. Daarvoor had ik al een diploma Holistische Massagetherapie en psychologie behaald. Samen passen al deze studies perfect in elkaar. Ik blijf mezelf op alle vlakken ontwikkelen, zo volg ik in 2024 o.a. nog een workshop Womb & Fertiliteitsmassage en verdiep ik mij in het geven van behandelingen na een keizersnede.
Naast mijn werk geniet ik van de natuur, yoga, spiritualiteit, lezen, alleen zijn en muziek. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, en probeer dan ook graag nieuwe activiteiten uit. Ik ben een geboren Limburgse maar woonde meer dan 14 jaar in Amsterdam en ben sinds vorig jaar weer terug.

Ik hoop je welkom te heten in mijn praktijk waarin ik je tijdens je zwangerschap of kraamtijd helemaal in de watten ga leggen. Uiteraard kom ik ook bij je aan huis.

Liefs,
Sandy

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Sandy Pieters

Blog

Lees het meest recente blog van Sandy Pieters

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

MoederZacht Massage