My Birthing Voice

Holistisch stemwerk voor zwangeren
Wat
My Birthing Voice
wie
Elenne Olsthoorn-Klok
Waar
Hilversum, Amsterdam e.o.

My Birthing Voice; jouw wijze stem opent je hart en bekken

Alle vibraties in de kaak en keel zijn een krachtige manier om het zenuwstelsel naar ontspanning en kalmte te brengen tijdens je zwangerschap en baring. Wanneer je kaak en keel ontspannen zijn, zijn je yoni en bekkenbodem dat ook.
 Zij is een eeuwen oude, magische en het meest natuurlijke medicijn om in verbinding te blijven met je lichaam. Je stem gebruiken in vrijheid, is helpend om te baren in vertrouwen en ontwaakt de diepe oerkracht die aanwezig is in jou.

Jouw stem is de diepste expressie van jezelf: van je eigenheid en kracht. Zij mag alle ruimte krijgen om gehoord te worden, in jou wensen, grenzen, zingen en brullen. Zij opent de poorten naar je vrouw zijn en je authentieke zelf.

Een-op-Een
Ik neem je mee in stem meditaties die je helpen aanwezig te zijn in je lichaam, in contact met je kindje en in het expressie geven aan wat in jou leeft. Deze reis is een uitnodiging om je innerlijke kracht te ontwaken en tot je ware essentie te komen, als moeder en als vrouw.

Een groepsworkshop
In deze workshop geven we je stem de ruimte met alles wat er is, in verbinding met jezelf en elkaar. Weet je welkom bij een groepsworkshop met andere zwangeren vrouwen. Iedere vrouw met haar eigen wijze prachtige stem, en samen een bron van helende harmonieën.

Om te verbinden met je lichaam en je kindje door stemwerk is geen zang ervaring nodig. Het gaat hierbij om voelen en verbinden, niet om prestatie.
Voel je vrij om contact op te nemen met al je vragen, of om samen een intake in te plannen. Hier kun je je wensen en intenties uitspreken en kunnen we elkaar ontmoeten.

Ruimte voor jouw authentieke stem,
Elenne

 

Elenne Olsthoorn-Klok

“Ontspanning in de kaak en keel, is ontspanning in het bekken en de yoni.”

Voorstellen

Mijn naam is Elenne en ik ben Holistisch Stem Therapeut, zangeres, muzikant en mama van twee kinderen.
Als jong meisje voelde ik al dat er wijsheid ligt in het lichaam van de vrouw, dat haar schoonheid dieper is dan wat de wereld laat zien. Dat haar lichaam mag geëerd, geliefd en gedragen mag worden. Zij die leven geeft, draagt, creëert en voedt; zij mag gehoord worden. 

Na de geboortes van mijn kinderen werd dit pad duidelijk, en groeide een groots verlangen: 

Stemwerk mag onderdeel worden van de geboorte zorg! 
Ik geef ruimte aan de stem van de vrouw, tijdens verschillende vrouw zijn fases en in haar reis naar geboorte toe. De stem is een opening van authentieke expressie, jouw waarheid, wijsheid, kracht en creativiteit. Haar inzetten als spiegel en uiting van je diepste zijn, is zo waardevol. In de transitie naar moederschap en tijdens de bevalling, kan zij op een heel diep niveau, zowel fysiek als emotioneel, dienen als een krachtige tool om te zakken in vertrouwen. 

Ik geloof dat wanneer er vrijheid rond de stem is, dat een vrouw kan bewegen vanuit haar hart, en spreken vanuit haar kern. Dan komen de stem, het hart en de baarmoeder samen. Vanuit die plek bewegen en baren… er is niks dieper en krachtigers dan dat!

 
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Elenne Olsthoorn-Klok

Blog

Lees het meest recente blog van Elenne Olsthoorn-Klok

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

My Birthing Voice