Noov

Hypnobirthing cursussen
Wat
Noov
wie
Valérie van Grootveld
Waar
Arnhem e.o.

Noov; positief zwanger, vertrouwen in bevallen en kracht in ouderschap

Ontdek hoe Noov’s hypnobirthing cursus Arnhem een praktische en positieve manier kan begeleiden naar een zelfverzekerde bevalling en krachtig ouderschap.

Bij Noov geloven we niet in een one size fits all aanpak, maar in maatwerk. Onze hypnobirthing cursus is kort en compleet, zodat je snel en effectief kunt leren en je vol vertrouwen kunt voorbereiden op de komst van jullie kleintje. 

Bij Noov bieden we verschillende cursussen aan om jullie voor te bereiden op de geboorte, waaronder een compacte tweedaagse cursus, privécursussen en een opfriscursus. Twijfelen jullie over welke cursus het beste bij jullie past? We helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze.

Gedurende de hypnobirthing cursus bereiden jullie je samen voor op een positieve bevalling. Dit doen we in drie stappen. 

  1. Voorbereiden met het digitale cursusmateriaal in onze online omgeving. 
  2. Kom naar de cursus. 
  3. Oefen thuis als voorbereiding op de bevalling. 

Inhoud cursus: 

– Praktische voorbereidingen voor een positieve ervaring

  • Hoe je je geest kunt gebruiken tijdens de bevalling
  • Het natuurlijke geboorteproces
  • Het behouden van controle in verschillende scenario’s

Tijdens de cursus oefenen jullie samen: 

– Het omzetten van zorgen naar positieve overtuigingen

– Diepe ontspanning

– Ademhalingstechnieken

– Focuspunten voor de weeën

Aan het eind van de cursus hebben jullie geleerd: technieken en tips die je helpen ontspannen, de pijn te verlichten, vertrouwen te vergroten en controle te behouden. Dit s altijd en overal toepasbaar ongeacht waar en met wie je bevalt. Dat is de kracht van onze cursus: je maakt de technieken eigen voor een positieve bevalling.

Valérie van Grootveld

“Tijdens mijn eigen zwangerschap voelden we ons machteloos, zonder controle en met weinig kennis. Dit moest anders…

Daarom ben ik Noov gestart. Mijn missie is anderen te steunen in hun eigen reis naar een positieve geboorte-ervaring.”

Voorstellen
Noov-valerie-profiel
Mijn naam is Valérie van Grootveld en samen met mijn gezin woon ik in Oosterbeek. Na een carrière in de vastgoedwereld, besloot ik mijn hart te volgen en mijn passie te omarmen. Met de geboorte van mijn dochter Elodie in april 2023, ontdekte ik mijn roeping als hypnobirthing docent. Het is mijn missie geworden om andere ouders te begeleiden op hun reis naar een kalme en krachtige geboorte-ervaring.
 
Ik straal enthousiasme uit in alles wat ik doe. Wanneer ik niet bezig ben met mijn passie voor hypnobirthing, vind je me vaak op de golfbaan & in de keuken. Maar mijn grootste vreugde vind ik in de kostbare momenten die ik deel met mijn gezin, Elodie en mijn liefdevolle echtgenoot.
 
Ik kijk er echt naar uit om je te ontmoeten! Wees gerust dat je warm wordt verwelkomd met een stralende glimlach. 
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Valérie van Grootveld

Blog

Lees het meest recente blog van Valérie van Grootveld

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht