Pinarlifebalance

Voedingsadvies en supplementen
Wat
Pinarlifebalance
wie
Pinar Erol
Waar
Online

Pinarlifebalance; laat voeding je geneesmiddel zijn.

Welkom op een reis van gezondheid en welzijn, voor jou en je baby.
Een nieuwe kijk op de balans van het lichaam die de verhouding tussen de essentiële vetzuren centraal stelt.
Het moderne westerse dieet bevat meer Omega-6 dan Omega-3 wat de allerbelangrijkste verhouding van de vetzuren kan verstoren.
Deze vetzuurprofiel kan met een unieke droge bloedtest weergegeven worden en ik kan je begeleiden tijdens deze processen en bij het kiezen van de Omega-3 supplement die bij jouw lichaam past.
Wanneer je zwanger bent, geeft het lichaam zijn eigen DHA-voorraden af aan de bloedbaan om ervoor te zorgen dat de foetus voldoende van deze essentiële vetzuren binnenkrijgt om hersenen en ogen te ontwikkelen. Deskundigen raden je aan om tijdens deze fase uw Omega-3-niveau nauwlettend in de gaten te houden om er zeker van te zijn dat aan de behoeften van zowel jou als je baby wordt voldaan.
Na de bevalling is het van cruciaal belang om uw Omega-3-niveaus te blijven controleren. Sommige vrouwen kunnen slechts twee weken na de bevalling een daling van maar liefst 50% ervaren, en het kan tot zes maanden duren voordat deze niveaus volledig zijn aangevuld. Het binnenkrijgen van voldoende Omega-3 vetzuren is essentieel voor zowel je baby die DHA nodig heeft voor het centrale zenuwstelsel als voor jezelf, om het risico op postnatale depressie te verlagen.
Naast de Balance test is het ook mogelijk om vit.D3 en HbA1c (bloedglucosewaarde van afgelopen 3 maanden) te testen.

Het begin van een nieuw, gelukkig en gezond leven.

Pinar Erol

“Investeer in het kostbaarste bezit dat je kunt hebben: je gezondheid!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Pinar Erol

Blog

Lees het meest recente blog van Pinar Erol

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Pinarlifebalance