PowerMama Breda

Crossfit en krachttraining tijdens en na de zwangerschap
Wat
PowerMama Breda
wie
Danique van der Ven
Waar
Breda e.o.

PowerMama; sporten tijdens de zwangerschap en na de bevalling

PowerMama cursus – sportieve cursus voor vrouwen tijdens hun zwangerschap. Leer alles over het veranderende lichaam, welke aanpassingen je wil maken op het gebied van sport en waarom. Naast theorie wordt er ook hard getraind.
Core Restore – een herstelprogramma voor vrouwen die zijn bevallen. Het is een eerste stap in het oppakken van jouw favoriete sport. Lessen met speciale aandacht voor herstel core, bekkenbodem en opbouw van kracht en conditie.
PowerMama gemixt – doorlopende lessen voor vrouwen die de PowerMama cursus hebben afgerond en door willen sporten tijdens de zwangerschap en voor vrouwen die Core Restore hebben afgerond en verder willen werken aan opbouw kracht en conditie.

Danique van der Ven

“Vrouwen kunnen meer dan ze denken en ik zet ze graag in hun kracht.”

Voorstellen

Mijn naam is Danique van der Ven en ik ben eigenaresse van PowerMama Breda, onderdeel van Breda CrossFit. Tijdens de zwangerschap van mijn oudste zoontje wilde ik graag blijven sporten. Ik deed fanatiek aan CrossFit en krachttraining, maar merkte al gauw dat ik toen geen trainers had die mij de juiste begeleiding konden geven tijdens de zwangerschap. Dat vond ik een gemis, want sporten was en is nog steeds een belangrijk onderdeel in mijn leven. Er was heus wel wat sportaanbod voor zwangere vrouwen in omgeving Breda, maar ik voelde me daar niet tot aangetrokken. Ik deed CrossFit/krachttraining en wilde dat het liefst blijven doen dat was het moment dat ik besloot: dit moet anders. Er moet een aanbod komen voor vrouwen die zwanger zijn en graag krachttraining willen blijven doen tijdens hun zwangerschap. Ik heb toen de opleiding van PowerMama gedaan en geef nu met veel plezier trainingen aan zwangere vrouwen en vrouwen die recent zijn bevallen.

Mijn missie:
Vrouwen die van CrossFit én krachttraining houden op een veilige, maar uitdagende manier laten trainen tijdens en na hun zwangerschap.

Ik kijk graag naar wat er allemaal wél mogelijk is tijdens de zwangerschap in plaats van wat er allemaal niet mogelijk is. Vrouwen kunnen meer dan ze denken en ik zet ze graag in hun kracht.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Danique van der Ven

Blog

Lees het meest recente blog van Danique van der Ven

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

PowerMama Breda