PowerMama Sittard-Geleen

Sporten tijdens en na je zwangerschap
Wat
PowerMama Sittard-Geleen
wie
Sanne Gielen
Waar
Sittard-Geleen e.o.

PowerMama Sittard-Geleen; fit blijven tijdens je zwangerschap of weer herstellen na je bevalling?

Bij PowerMama Sittard-Geleen kunnen vrouwen tijdens en na de zwangerschap terecht om op een verantwoorde manier te starten en/of blijven sporten.
Tijdens de lessen werken we aan je kracht, stabiliteit, core, uithoudingsvermogen en houding. Dit doen we door middel van functionele oefeningen en circuit trainingen. Iedere oefening is op individueel niveau aan te passen en daarom is iedereen welkom bij de lessen; ervaren of onervaren in de sport, van heel pril zwanger tot een jaar na de bevalling.

De PowerMama cursus is een cursus van 8 weken waarin iedere week een ander thema centraal staat. Zo gaan we specifiek kijken naar je buikspieren, je houding en ademhaling. De cursus is geschikt voor zwangere en bevallen vrouwen en na de cursus weet je precies wat jouw aandachtspunten zijn.

Na de cursus ben je van harte welkom om bij de doorlopende groepslessen aan te sluiten. Tijdens deze lessen gaan we er vanuit dat je al de nodige kennis hebt opgedaan bij de cursus en ligt de focus meer op het trainen. Je kunt zolang als je wilt deelnemen aan de groepslessen en ik help je graag met persoonlijke doelen en hulpvragen. Indien gewenst kunnen we ook 1-op-1 aan de slag met personal trainingen.

Natuurlijk is er tijdens de cursus en de groepslessen ook aandacht voor het gezellige aspect. Er is meer dan voldoende tijd om ervaringen uit te wisselen met andere (aanstaande) moeders.

Sanne Gielen

“Iedere moeder is een PowerMama!”

Voorstellen
Sanne-gielen

Zelf ben ik mama van 2 dochters en gedurende deze zwangerschappen miste ik de mogelijkheid om onder begeleiding actief aan mijn lichaam te blijven werken. Ook ben ik ervaringsdeskundige met diverse klachten die zwangerschapsgerelateerd zijn zoals bekkenpijn en een blijvende diastase. Tijdens mijn 2de zwangerschap ben ik op zoek gegaan naar een manier om te blijven trainen aan mijn lichaam en kwam daarbij het PowerMama programma tegen. Ik heb dus zelf kunnen ervaren wat functioneel trainen tijdens je zwangerschap voor positief effect kan hebben. Mijn lichaam voelde veel sterker aan, ik had minder klachten, de bevalling ging sneller en na de bevalling was ik weer veel sneller op de been!

Omdat ik graag ook andere vrouwen de mogelijkheid wil bieden om tijdens en na hun zwangerschap actief en onder begeleiding aan hun lichaam te werken, heb ik de opleiding van PowerMama.nl gevolgd. Na het afronden van deze opleiding mag ik me pre- en postnatale coach noemen en heb ik alle kennis en ervaring in huis om andere mama’s (in spé) te begeleiden.

Ik blijf nauw samen werken met PowerMama.nl en volg regelmatig masterclasses en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken. Daarnaast sta ik in direct contact met Karin Bartholet, zelfstandig bekkenfysiotherapeute in Sittard en regio. Mocht het nodig zijn, kan zij met ons meekijken voor tips en advies.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Sanne Gielen

Blog

Lees het meest recente blog van Sanne Gielen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht