Powermoeder

Voor een gelukkige carrière én prettige start op je werk na je zwangerschapsverlof
Wat
Powermoeder
wie
Anuska Oedairadjsingh
Waar
Online

Met de juiste begeleiding, gesprekken en tools help ik jou in de terugkeer op je werk na je zwangerschapsverlof.

Gun jij jezelf en je kindje na je zwangerschapsverlof een fijne terugkeer op je werk? Wil jij leren hoe je het moederschap als je grootste superpower kunt gebruiken om zo op volle kracht weer te starten met werken? Of ben je recent begonnen met werken na maanden verlof en valt het je vies tegen? Vraag je je af hoe je het moederschap moet combineren met je werk? Lees dan zeker verder.

Mijn missie is om iedere werkende moeder in de terugkeer op haar werk te begeleiden naar een sterke Powermoeder die veel meer rust, zelfvertrouwen en kracht krijgt om haar werk te herpakken en leert investeren in zichzelf zonder schuldgevoelens.

Met een afgestemd traject ga ik samen met jou aan de slag. Mijn begeleiding is in vertrouwen, onafhankelijk van je werkgever en met 100% begrip en inlevingsvermogen voor de fase waar jij midden in zit én die je maar 1 keer kunt beleven ongeacht het aantal zwangerschappen. Daarnaast heb ik als werkende moeder van 3 jonge kinderen praktijkervaring (ook hoe het niet moet), werk ik de afgelopen jaren graag aan mijn persoonlijke ontwikkeling door meerdere coaches en mentoren, heb ik een afgeronde coachopleiding en bijna 4 jaar werkervaring als coach in de financiële sector.

Het resultaat wanneer je met mij aan de slag gaat?

– Meer vertrouwen en aandacht in jezelf als moeder en in je baan

– Je leert bewustere keuzes maken op je werk die 100% voor jouw belangrijk zijn.

– Je gaat de kracht inzien van het prille moederschap op je werk

– Je kijkt met veel vertrouwen, persoonlijke groei en plezier terug op de fase na je zwangerschapsverlof.

– Een stevig fundament in de rest van je leven als werkende moeder

Anuska Oedairadjsingh

“Het moederschap is je grootste superpower.”

Voorstellen
powermoeder12

Naast ondernemer, vrouw van, ben ik ook trotse moeder (1987) van 3 kinderen. Sinds de geboorte van mijn oudste (2017) heb ik het roer volledig omgegooid. Het moederschap heeft mij geleerd om anders naar het leven te kijken en in het bijzonder naar mijn werk. Met de nodige obstakels in het begin, heb ik geleerd om de kwetsbare maar tegelijkertijd ook mooie en krachtige kant van het moederschap aan te kijken en te kiezen voor het ondernemerschap.

Dit ontstond niet meteen. Tijdens mijn eerste zwangerschap werkte ik in loondienst en was ik me er geen kwaad van bewust wat het moederschap met mij zou doen als ik na mijn verlof weer zou gaan werken. Ik vond het heftig en was niet voorbereid. Ik voelde me schuldig naar mijn baby van amper 3 maanden, had geen energie, was onzeker en herkende vooral mezelf niet. Laat staan dat ik zou weten hoe ik de draad weer moest oppakken en het zelfvertrouwen moest krijgen om weer te kunnen vlammen op mijn werk.

Ik voelde me verloren en alleen, had een intens grote bewijs- en compensatie drang en wilde er maar niet aan toegeven dat alles nu anders is. Wat zouden mensen wel niet gaan denken? Dé enige vraag die in mijn hoofd rond spookte was: ‘Waarom heb ik hier eerder niet over gelezen of iemand over gesproken’?

Pas later – vlak voor ik met Powermoeder begon – ontdekte ik dat meer moeders hier mee te maken hebben gehad. Dit geldt voor werkende moeders op verschillende werkniveaus. Dit mag écht anders want na een ingrijpende en bijzondere gebeurtenis als het krijgen van een kindje is het meer dan normaal dat je de juiste hulp en begeleiding krijgt met het herpakken van je werk. Dit verdient iedere werkende moeder na het krijgen van een kindje.

Ben je momenteel zwanger of bevallen? En wil je weten of en hoe ik jou kan helpen? Plan dan een gratis (online) intake gesprek via het contactformulier op mijn website www.powermoeder.nl of stuur een mail naar anuska@powermoeder.nl Lieve groet, Anuska

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Anuska Oedairadjsingh

Blog

Lees het meest recente blog van Anuska Oedairadjsingh

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht