Praktijk Lien

Zwangerschapsmassage, holitische babymassage en postpartum behandelingen voor moeder en kind
Wat
Praktijk Lien
wie
Jolien Woortman
Waar
Utrecht e.o.

Praktijk Lien; een liefdevol begin voor jou en je kindje

Als je zwanger bent of net bent bevallen komt er veel op je af. Je bereid je zo goed mogelijk voor op de komst van je kindje. Tijdens de geboorte wordt je als het ware opnieuw geboren, net als je baby. Je bent vol van liefde, wensen, vragen, onzekerheden, adviezen… Alles is nieuw. Tegelijkertijd zijn jij en je baby nog aan het herstellen van de bevalling. Wat is er gebeurd in je reis naar het moederschap? Hoe was dit voor je kindje, en voor je eventuele partner? Ik help je graag hierbij stil te staan en je liefdevol te laten verbinden met jezelf en je baby.

Jolien Woortman

“Jullie! Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen!”

Voorstellen

Ik ben Jolien Woortman.

Samen met mijn man heb ik twee prachtige kinderen en wonen wij in Driebergen.
Al van jongs af aan wilde ik graag verloskundige worden. Ik heb altijd een facinatie gehad voor nieuw leven, zo bijzonder! Zeker toen ik zelf kinderen kreeg begon het meer en meer te kriebelen om met zwangeren, baby’s en ouders te werken. Na de moeilijke start van mijn zoontje na zijn geboorte, ben ik mij gaan scholen in babymassage en geboorte-imprints van baby’s. Deze twee methodes heb ik aan elkaar gekoppeld omdat ik geloof dat liefdevolle aanraking, in combincatie met goede begeleiding, kan helen. Later heb ik dat uitgebreid met zwangerschapmassage en postpartum behandelingen. 

Ik hou enorm van buiten rommelen in de tuin, taarten bakken, naar leuke spulletjes struinen op markten, yoga doen voordat bij ons het huis ontwaakt, dansen met vrienden en familie en zingen.

Je kan bij mij terecht voor:
-Massages, tijdens en na de zwangerschap. Voor zowel jou als je kindje. Ook geef ik workshops om je kindje al in de buik te kunnen masseren. De zwangerschapsmassage geef ik op een warmwaterkussen.
– Daarnaast kan ik je begeleiden wanneer het allemaal wat minder makkelijk loopt met je kindje na de geboorte dan je had gehoopt of verwacht. Samen bekijken we de prenatale periode en het geboorte verhaal van je baby en maken we een plan. Ook kan ik je leren kijken naar de signalen van je baby zodat je precies weet wat je kan doen voor je kindje.
– Ook geef ik postpartum behandelingen en zorg. Dat kan eenmalig of voor meerdere momenten zijn. In overleg is er heel veel mogelijk!

Voel je welkom om contact op te nemen als je vragen hebt. Ik verheug me om je te ontmoeten. Liefs Jolien

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Jolien Woortman

Blog

Lees het meest recente blog van Jolien Woortman

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Praktijk Lien