Roos Zwaans

Zwangerschapsyoga docent
Wat
Roos Zwaans yoga
wie
Roos Zwaans
Waar
Uden, Oss e.o.

Roos Zwaans specialiseert zich in yoga en workshops rondom de zwangerschap.

Bij Roos kan je terecht voor lessen in Zwangerschapsyoga, Easy flow yoga, Postnatale mama – baby yoga en partnerworkshops.

In de lessen wordt er ruimte gegeven om op jezelf, de zwangerschap en op de baby te concentreren. Zodat jij als (aanstaande) mama lekker kunt ontspannen.

Leer vanuit je eigen kracht bevallen en geef jezelf de ruimte om te genieten van de zwangerschap. Jij gaat een nieuw leven op de wereld zetten. Hoe bijzonder!

Roos Zwaans

“Tijd voor jezelf en je kindje!”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het inspirerende gesprek tussen Roos en Nelleke. Beide geven zwangerschapsyoga op ieder haar eigen unieke wijze. Maar toch hebben ze veel overeenkomsten. Ze doen hun werk beide vanuit hun onderbuik, de passie is voelbaar als je naar dit gesprek luistert.

Hoe vind je de rust in jezelf tijdens de zwangerschap? Wat zijn de verwachtingen voor de geboorte en hoe kan yoga bijdragen aan een zachte verwelkoming van je kindje? Nelleke en Roos vertellen er uitgebreid over.

Voorstellen

Mijn naam is Roos Zwaans. Ik geniet van het leven en laat me inspireren door al het moois wat het te bieden heeft. Ik voel me gedreven wanneer ik werk aan persoonlijke groei. Ik bied graag een warme helpende hand en ben oprecht geïnteresseerd in dat wat jou gelukkig maakt.

​Ik geloof er in hoe meer mensen vanuit hun hart leven, hoe mooier de wereld wordt. Als het gaat over bewustwording en tot de kern van jezelf komen begint het bij mij te bruisen. Het is dan ook mijn passie om mensen te begeleiden om in hun eigen kracht te komen staan.

Naast dat het leven en de mens mij enorm kan inspireren heb ik vier fantastische inspirerende geliefde thuis zitten. Mijn man Teun en mijn dochters Maan, Veer & Flo. De bevallingen van mijn dochters ervoer ik als oer krachtig en inspirerend. Prachtig om te mogen ervaren hoe sterk je lichaam en geest zijn. Een zwangerschap en de geboorte is dan ook een hele mooie en bijzondere periode in het leven van de moeder maar ook van de baby. Mijn wens is dat iedere vrouw dit zo mag ervaren en hier later met een fijn gevoel aan terug kan denken.

De zwangerschaps- en postnatale yoga is een wekelijks bewust momentje voor jou en het kindje in je buik. Een moment van rust en een moment waar je naar uit kunt kijken. Het geeft je de mogelijkheid om op een rustige manier aandacht aan jezelf en je baby te schenken. Want bevallen gaat immers het meest gemakkelijk wanneer je fijn kan ontspannen. En wanneer ben je ontspannen? Juist. Als je vol van vertrouwen van jezelf, je kindje en het bevallingsproces bent!
De lessen bieden ontspanning, rust en ruimte om een mooie zwangerschap en bevalling tegemoet te gaan.

Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Ervaringen

Stuur een bericht