Sacred care

Postpartum sessies
Wat
Sacred care
wie
Denise van de Waterlaat
Waar
Helmond + 30 km

Sacred care, zelfzorg om je vrouwenlijf te eren

Tijdens een sacred sessie maak ik gebruik van ontspanningsmassage, yoni stomen met kruiden en bengkung belly binding Sacred care is een complete beleving, ik kom thuis in jou vertrouwde omgeving. Ik prikkel al je zintuigen, verzorg alles zodat jij nergens aan hoeft te denken, je hoeft alleen maar te zijn, te ontspannen en te ontvangen. Ik zorg ervoor dat je even helemaal tot jezelf kunt komen en de liefdevolle warme aandacht krijgt die je verdiend in de overweldigende transitie van vrouw naar moeder. Ik verzorg ook feestelijk ingepakte kadobonnen, het perfecte cadeau tijdens een babyshower of in de kraamtijd.

Denise van de Waterlaat

“Volg je hart want het klopt.”

Voorstellen

Ik ben Denise van de Waterlaat. 36 jaar oud en ik mag moeder zijn van 2 prachtige dochters van 2 en 5 jaar oud. Vanaf 2009 werk ik in verschillende werkvelden als HBO verpleegkundige bijv psychiatrie en thuiszorg.
Na mijn eerste bevalling miste ik complementaire zorg voor mezelf als pasgeboren moeder. Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik me gaan verdiepen in postpartum zorg rondom Helmond waar ik woon. Ik kwam uit bij postpartum behandelaren in het noorden van het land. Ik vond er 1 in mijn eigen regio en onderging bij haar een postpartum behandeling.

Er werd een nieuwe passie en stroming aangeboord in mij. Massage bengkung belly binding en yoni steaming. Ik besloot me erin te gaan verdiepen. Dit deed mijn hart sneller kloppen. Zo werd sacred care geboren tijdens een bewustwordingsreis van mezelf. Na de geboorte van mijn eerste dochter voelde ik me op verschillende werkplekken niet meer op mijn plek. Het kriebelde al maar mijn missie en visie werd steeds duidelijker met sacred care. Zelfzorg voor alle vrouwen! Moeders, oma’s, zussen, nichten, vriendinnen, de buurvrouw. Iedereen verdient liefdevolle aandacht in deze drukke wereld waarin we leven.

Er wordt vaak gezegd it takes a village to raise a child. Daarop sluit mooi aan, It takes a village of woman to support a mother.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Denise van de Waterlaat

Blog

Lees het meest recente blog van Denise van de Waterlaat

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht