Sprankelend fotografie

Geboorte- en lifestyle fotografie
Wat
Sprankelend fotografie
wie
Vera Wind-van der Werff
Waar
Utrecht e.o.

Sprankelend fotografie; voor liefdevolle, intieme en onvergetelijke momenten

Veel jonge ouders zijn het met elkaar eens: ‘Wat gaat de tijd snel!’.

Daarom documenteer ik jouw waardevolle momenten in het leven. Van de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Van bruiloft tot afscheid. En alles daar tussenin…

Want hoé mooi is het om later vol liefde en trots te kijken naar wat jij nu meemaakt.

Vera Wind-van der Werff

“De herinnering vervaagt, maar foto’s zijn voor altijd…”

Voorstellen

Hi! Mijn naam is Vera Wind-van der Werff en ik ben het gezicht achter Sprankelend fotografie. Sinds 2016 vertel ik met veel liefde jouw reis naar het ouderschap, of een waardevolle herinnering aan het ouderschap. Vanaf je zwangerschap, de geboorte van je kindje, kraamperiode en het jonge. Ik leg het met liefde voor je vast, als waardevolle herinnering voor later.

Inmiddels is Sprankelend fotografie uitgebreid met een albumservice en geef ik cursussen, masterclasses en ben ik mentor voor andere fotografen.

Als persoon ben ik zorgzaam en betrokken. Ik ben een perfectionist en ik hecht veel waarde aan kwaliteit en privacy.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Dupho Geboorte, De Geboortefotograaf en IAPBP en inmiddels heb ik ook internationale awards gewonnen met mijn foto’s (Birth & Beyond awards).

Nieuwsgierig geworden? Stuur me een berichtje of kijk gerust op mijn website (www.sprankelendfotografie.nl) voor meer informatie. Ik kom graag met je in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Vera Wind-van der Werff

Blog

Lees het meest recente blog van Vera Wind-van der Werff

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht