Stefanie van Lieshout

RBVR Geboortecoach© en massage
Wat
Stefanie van Lieshout
wie
Stefanie van Maastricht-van Lieshout
Waar
Kaatsheuvel e.o.

Als geboortecoach en ervaringsdeskundige help ik je om te mogen bevallen met (zelf) vertrouwen en rust.

De geboorte van een kind is een indrukwekkende levensgebeurtenis die vrouwen (en hun partners) voor de rest van hun leven bijblijft. Daarom begeleid ik graag met veel liefde vrouwen en hun ‘beval’ partners zodat ze zich volledig geïnformeerd kunnen voorbereiden op hun geboortereis.

Gun jezelf en jullie kindje de beste start!

Ik informeer jullie o.a. over de fysiologie van het barende lichaam, het belang van een positieve mindset (hoe dat invloed heeft op je lichaam en geest)en hoe jullie de regie in handen krijgen en behouden tijdens de bevalling. Ik ben ervan overtuigd dat wat je leert in dit programma je bewustzijn en kennis dusdanig vergroot waardoor er met meer rust en verbinding kan ontstaan voor jezelf en met je zorgverleners.

Stefanie van Maastricht-van Lieshout

“Start before you are ready.”

Voorstellen

Ik ben Stefanie, moeder van 3 prachtige dochters en ervaringsdeskundige met drie totaal verschillende bevallingen. In mei 2020 had ik een positieve zwangerschapstest! Het mooiste verjaardagscadeau ooit, zwanger van mijn 3e dochtertje en ook nog eens tegelijk zwanger met mijn zusje. In deze periode van mijn zwangerschap ben ik mezelf meer gaan verdiepen in de geboortezorg, de mindset, mijn lichaam en in onze kleine dame in mijn buik.

Ondanks mijn zorgvuldige voorbereidingen en nieuwe inzichten heb ik mijn 3e kindje toch niet geheel naar mijn wensen op deze aarde mogen verwelkomen. Tijdens mooie en emotionele gesprekken met mijn kraamverzorgende begon mijn interesse in de geboortezorg nog meer te groeien.
Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij de opleiding tot Relaxt bevallen vanuit Regie Geboortecoach. Een fantastisch en in mijn ogen volledige opleiding om zwangere vrouwen (en hun partners) optimaal te kunnen voorbereiden in hun reis naar de geboorte van hun kindje. Ik had deze wetenschap voor mijn bevallingen graag tot mijn beschikking gehad en dat is ook de reden waarom ik deze opleiding ben gaan volgen.

De geboorte van jullie kindje is tenslotte het mooiste en meest indrukwekkende wat je mag meemaken en wat ook voor de rest van je leven bijblijft.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Stefanie van Maastricht-van Lieshout

Blog

Lees het meest recente blog van Stefanie van Maastricht-van Lieshout

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Stefanie van Lieshout