Studio Unalome

Yoga, ontspanning & mama (to be) cirkels
Wat
Studio Unalome
wie
Danjela van Gils
Waar
Tilburg, Den Bosch e.o.

Studio Unalome; waar je gezien word en je volledig jezelf mag zijn

In mijn studio in Helvoirt kun je terecht als (aanstaande) mama voor een fijne voorbereiding tijdens je zwangerschap met zwangerschapsyoga of de zwangerschapscursus van Mom & Co. Voor een positieve beval ervaring. Daarnaast organiseer ik 1 keer per maand een mamacirkel. Hier kun je als mama (to be) in een warme setting, verbinden met andere moeders. Eerlijk en kwetsbaar delen en weer opladen tijdens een yoga nidra sessie.

Danjela van Gils

“Ik wandel graag met je mee op jouw Unalome, jouw unieke levenspad. In verbinding, met je eigen innerlijke wijsheid en van alle vrouwen om je heen.”

Voorstellen

Mijn naam is Danjela van Gils en ik woon samen met mijn man en 2 zoontjes in Helvoirt. Ik ben (zwangerschaps)yogadocent en verloskundige en in Studio Unalome smelten deze 2 prachtige passies samen.

De Unalome staat symbool voor je levenspad. Het start bij de spiraal, onze geboorte. Vervolgens kom je op de steeds kleiner wordende trap met al zijn kronkelingen, obstakels en knopen met mijlpalen. Het eindigt in de rechte lijn, de plek op je levenspad waarop je verlichting, rust of stabiliteit vind. Door middel van mijn aanbod bied ik je graag rust of stabiliteit op jouw unieke levenspad. Op welke punt je ook bent in jouw vrouw-zijn, nog zwanger of al moeder van 1 of meerdere kindjes. Ik breng je weer terug in verbinding met je innerlijke wijsheid en in verbinding met anderen om je heen. Ter voorbereiding op je bevalling of op je pad als nieuwe moeder.

De geboortes van mijn zoontjes hebben mij doen inzien wat er voor een kracht en tegelijkertijd zachtheid er in ons vrouwen schuilt. Mijn beide bevallingen liepen anders dan ik had gehoopt, maar waren wel 2 van de krachtigste en bijzonderste momenten in mijn leven. Door een fijne voorbereiding met zwangerschapsyoga en de cursus van Mom & co, wist ik de regie te behouden. Hierdoor heb ik toch 2 positieve beval-ervaringen. Dat wens ik iedere aanstaande mama!
Daarom ben ik mij hier na de geboorte van mijn 2de zoontje in gaan verdiepen. Ik volgde al de allround yoga opleiding en ben mij later gaan specialiseren in zwangerschapsyoga. Later kreeg ik ook de kans om de Mom & co zwangerschapscursus naar Helvoirt te halen. Een droom die uitkwam!

Daarnaast voelde ik ook de behoefte om te verbinden met andere moeders. Om hier een veilige setting voor te creëren. Ik ervaar het moederschap als de mooiste, maar ook de zwaarste rol in mijn leven. Ik merkte dat ik het zelf lastig vond om me-time momentjes in te plannen en ook had ik behoefte aan echte en eerlijke gesprekken. Zo ontstonden ook de mama (to be) cirkels. Een middag waarin je samen komt met andere mama’s (to be). Om eerlijk in te delen en te helen. Het samenkomen in een cirkel vrouwen is zo helend. Het is een plek waar je je gezien en gehoord voelt. Even gedragenheid ervaren.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Danjela van Gils

Blog

Lees het meest recente blog van Danjela van Gils

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Studio Unalome