Handgemaakte baby- en peuterspullen
Wat
Tut & Tot
wie
Jolanda Verberne
Waar
Zuid-Brabant en online

Tut & Tot; dé website voor babyuitzet

Alle producten worden vanuit mijn atelier speciaal voor jou gemaakt. Alles naar jouw smaak en stijl. Je kunt je combinaties in stoffen zelf samenstellen. Zo maak jij jouw babyuitzet speciaal en uniek.
Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De stoffen zijn via de website te zien maar het is ook mogelijk om ze bij mij thuis te komen kijken. Ook is het mogelijk om een stofstaaltje te bestellen.
Heb je afwijkende maten dan is dit geen probleem. Staat een artikel niet op de webshop stuur me dan een mail via het contactformulier want ook voor speciale wensen ben je bij mij aan het juiste adres. Liefs Jolanda

Jolanda Verberne

“Speciaal en vol passie voor jullie gemaakt!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Jolanda Verberne

Blog

Lees het meest recente blog van Jolanda Verberne

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Tut & Tot