Vivellie

Herinneringssieraden
Wat
Vivellie
wie
Vivian Kurdi
Waar
Online

Vivellie, gepersonaliseerde sieraden die de herinnering koestert'

Ontwerp een tastbaar en waardevol herinneringssieraad die jullie avontuur na de bevalling symboliseert. Een sieraad met (één van de) eerste haarlokken, een stukje placenta, as van een sterrenkindje of moedermelk waarmee je kindje groot werd.

Na het bestellen krijg je een pakketje thuisgestuurd met daarin 5ml buisje(s) en gripzakje(s) waarmee je de (eerste) haarlok, as, een stukje placenta of moedermelk kunt versturen. Op het bijgevoegde formulier kun je je wensen betreft het sieraad opschrijven. De kosten van een sieraad in de webshop zijn inclusief het vullen, verwerken en het versturen van je sieraad. 

Vivian Kurdi

“Alles waar je ogen van sprankelen, moet je doen.”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Vivian Kurdi

Blog

Lees het meest recente blog van Vivian Kurdi

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Vivellie