Voetreflex Rosmalen

Voetreflextherapie voor zwangeren en moeders
Wat
Voetreflex Rosmalen
wie
Nancy van der Linde
Waar
Rosmalen e.o.

Voetreflex Rosmalen, hulp is dichterbij dan je denkt.

Voetreflex is een prachtige therapie die het zwangere lichaam in de verschillende fases kan ondersteunen. Kun je niet (meer) goed slapen, blijft er veel vocht in je benen zitten en heb je daar last van. Of een dagje zonder rugpijn zou heel fijn zijn? Aan het einde van je zwangerschap ‘ben je er klaar mee’ en wil je je kindje gewoon zien en niet alleen dragen? Denk dan eens aan voetreflextherapie.
Zelfs na je bevalling kan voetreflex helpen om je lichaam en hormonen weer in balans te brengen.

Nancy van der Linde

“In elke fase van je zwangerschap en bij klachten kan voetreflextherapie je hulp en steun bieden. Je bent van harte welkom.”

Voorstellen
Nancy-van-der-linde-2 kopie 2

“Mama, waarom die jij dit werk eigenlijk?” Mijn dochter stelt deze vraag. Goeie vraag. Ik leg haar uit dat ik een helper ben. Ik wil graag mensen helpen weer vooruit te kunnen in hun leven. Samen met hun een probleem/klacht aanpakken en er beter uitkomen. Niet je hoofd laten hangen maar je schouders op kunnen tillen.

Door vrienden word ik omschreven als “open”. Mensen praten makkelijk tegen mij. Dat is niet altijd handig. In mijn praktijk en voor mijn mensen die hier komen perfect! In de wachtkamer bij de tandarts met een verdoving in je mond ….. minder handig.

Door mijn fijngevoeligheid zie ik en voel ik makkelijk wat er bij je speelt. Met wat hulp van engelen en Reiki energie is dit een combinatie waar ik graag mee werk. Het brengt me veel. Het is geen hocus pocus in mijn praktijk en een heksenbezem vind je hier ook niet.

Wanneer ik zelf naar mijn voetreflextherapeut ga en ze vertelt me na de behandeling wat ze gevoeld heeft en waargenomen dan ben ik oprecht, na bijna 20 jaar therapeut te zijn, nog steeds verwonderd wat de voeten allemaal aan informatie kunnen geven. Wat er mogelijk is en wat er in beweging gezet kan worden.

Ik probeer steeds meer mijn intuïtie te volgen. Dat betekent dat ik soms dingen doe die niet verwacht worden. Zo ook in mijn praktijk. Bij een bepaalde klacht kan ik op de ene dag besluiten om iets in te zetten en op de andere dag voor iets anders kiezen. En dat is precies wat er die dag bij jou nodig is. Het is niet altijd duidelijk wat dat dan is. Vaak wordt het later wel duidelijk.

Mijn naam is Nancy van der Linde En ik ben voetreflextherapeut. Ik kijk er naar uit om jou en je kindje(s)in je buik te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Nancy van der Linde

Blog

Lees het meest recente blog van Nancy van der Linde

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht