Vrouwencoach Cynthia

Coaching bij kinderwens, tijdens zwangerschap en na bevalling
Wat
Vrouwencoach Cynthia
wie
Cynthia Kramer
Waar
Utrecht e.o.

Vrouwencoach omtrent zwangerschap, kinderwens en bevallingen

Hoe antwoord jij als je de vraag krijgt:  ‘Hoe gaat het met je?’? Wij zijn geneigd om te antwoorden met ‘goed’ of ‘ik mag niet klagen’, maar van wie mag dat niet? En hoe voelt het om eens toe te geven dat het eigenlijk niet zo goed met je gaat? Er heerst nog steeds een taboe op het openlijk praten over hoe het met je gaat in je zwangerschap en hoe jij het moederschap ervaart. Het moet allemaal maar leuk en fijn zijn. Terwijl dat voor heel veel vrouwen niet zo is.

Herken jij je hierin:

 • Ik ben zwanger, maar kan er eigenlijk niet van genieten
 • Ik heb last van kwaaltjes en vind dat ik er niet over mag klagen
 • Ik heb veel last van harde buiken

 

 

Of als moeder:

 • Ik vind het moederschap stressvol
 • Ik voel me onzeker in mijn moederrol
 • Ik weet eigenlijk niet meer wie ik ben naast mijn moederrol

Ik help je graag!

We praten in een veilige omgeving, waar je vrijuit kunt praten over angsten, dromen, uitdagingen en doelen. Dit kan op onder meer de volgende gebieden

 • Een zwangerschap
 • Een negatieve bevalervaring
 • Het moederschap
 • Een onvervulde kinderwensen
 • Een miskraam

Ben je op zoek naar een zorgzame, geïnteresseerde coach die rust brengt? Neem dan contact met mij op voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Cynthia Kramer

“Als moeder van drie jonge kinderen weet ik hoe uitdagend de moederrol is. En ook hoe belangrijk het is om bezig te zijn met wie je bent naast je moederrol. “

Voorstellen

Ik ben Cynthia Kramer, getrouwd en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Utrecht. Tijdens de zwangerschap van mijn oudste dochter had ik veel last van harde buiken. Als ik de verloskundige belde met vragen kreeg ik vaak te horen neem maar een paracetamol en als het dan over 3 dagen nog niet over is bel je maar terug. Daarnaast zat ik vaak langer in de wachtkamer dan dat ik bij de verloskundige binnen was. En als ik dan nog een vraag had, was daar eigenlijk geen tijd meer voor. Tijdens de zwangerschap heb ik de zwangerschapscursus hypnobirthing gedaan. Daar hoorde ik over een holistische verloskundige. Toen ik 26 weken zwanger was heb ik de overstap naar haar gemaakt. Bijna direct waren mijn harde buiken voorbij. Het verschil? Ik werd gehoord en gezien!

Ik was helemaal om. Van een bevalling in het ziekenhuis (ik hoef die rommel thuis niet), naar een thuisbevalling (lekker in de rust). Helaas verliep de geboorte van mijn dochter niet zoals ik had gehoopt. Door een niet vorderende ontsluiting ben ik uiteindelijk in het ziekenhuis terecht gekomen. Dit met als doel dat de bevalling niet traumatisch zou worden. Dat is gelukt!

Bij de andere twee zwangerschappen ben ik ook onder controle geweest van een holistische verloskundige. En heb ik mogen ervaren hoe fijn het kan zijn om thuis in bad te bevallen. Heerlijk in onze eigen bubbel.

Ik heb meerdere coachopleidingen gedaan. En mag mijzelf inmiddels met trots een vrouwencoach noemen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Cynthia Kramer

Blog

Lees het meest recente blog van Cynthia Kramer

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Vrouwencoach Cynthia