Yoga Lotus Flow

Zwangerschapsyoga & geboortecursus
Wat
Yoga Lotus Flow
wie
Jackie Honings
Waar
Helmond e.o.

Dé zwangerschapscursus voor en vooral mét de zwangere vrouw!

Zwangerschapscursus, De Wijze Vrouw

De 8-weekse cursus is een waardevolle combinatie van een wekelijkse zwangerschapsyoga-les én geboortecursus, opgebouwd in 8 themalessen (waaronder 1 partnerles).
Ter voorbereiding op een positieve, mooie en bekrachtigende geboorte-ervaring. Ongeacht of je kiest voor een ziekenhuisbevalling, thuisbevalling of (geplande) buikbevalling (keizersnede).

In de zwangerschapscursus deel ik al mijn kennis, tools en technieken rondom bevallen. Zodat jij als zwangere vrouw niet voor onbekende situaties komt te staan, de regie zult behouden, vertrouwen leert voelen in je zwangere en barende lijf én hoe je van jouw bevalling een mooie en bekrachtigende gebeurtenis kan maken.

Naast het 8-weekse cursuspakket , begeleid ik ook privé zwangerschapscursussen, aan huis of in de yogastudio. Het privé aanbod is op basis van aanvraag en wordt vervolgens helemaal op maat gemaakt voor de zwangere vrouw.

Ik noem mezelf ook wel “Birthfreak”. Ik ben zo gefascineerd geraakt door de immense oerkracht, die wij vrouwen, tijdens een zwangerschap en baringsproces, in ons hebben. Ik vind de Vrouw echt op haar allermooist tijdens deze transformerende fase. Als het over dit onderwerp gaat, ontvlamt er een vuurtje in mij!

Jackie Honings

Jouw ervaring van de bevalling, die doet er toe!

Voorstellen
Jackie-honings-yoga-lotus-flow

Ik ben Jackie, 29 jaar oud en woon met mijn gezin in Helmond. Van alle rollen die ik mag vervullen in het leven, is die van moeder, de mooiste en ook de meest uitdagende.

Ik mag mezelf moeder noemen van een dochter en zoon. Mijn 2 grootste spiegels gevormd in een minimensje. Naast moeder, ben ik yogadocent, eigenaresse van yogastudio Yoga Lotus Flow in Helmond én begeleid ik zwangere vrouwen naar een bekrachtigende geboorte-ervaring, door middel van een zwangerschapscursus, De Wijze Vrouw; zwangerschapsyoga in combinatie met een geboortecursus.

De geboortes van mijn kinderen (jan’ 2021 & sept’ 2023) staan symbool voor het ontwaken van de oerkracht van de vrouw. Hierdoor werd er niet alleen een nieuwe moeder en baby geboren, maar ook het verlangen en vuur om zwangere vrouwen te begeleiden in hun zwangerschap en baringsproces. Het baringsproces heeft mij
geopend (letterlijk) op een manier waarvan ik niet wist dat deze mogelijk was. Door deze ervaringen heb ik ook De Wijze, Vurige en Intuïtieve Vrouw in mij mogen ontmoeten. En ik geloof, dat deze versie van de vrouw, in íedere vrouw zit.

De bevalling is een gebeurtenis die je voor de rest van je leven bij je draagt. Jouw ervaring van de geboorte, die doét er toe lieve vrouw & (aanstaande) mama! Het positief terugkijken op die ervaring is daarom zo ontzettend belangrijk! Mijn missie is zwangere vrouwen begeleiden naar een positieve en bekrachtigende geboorte-ervaring! Om van die bevalling een mooie, liefdevolle en bekrachtigende ervaring te maken. Vanuit regie, vertrouwen, overgave, kennis én de juiste voorbereiding.

“It takes a village to raise a baby and a community of Wise Women to birth one”.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Jackie Honings

Blog

Lees het meest recente blog van Jackie Honings

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht