Zwanger Vol Vertrouwen

Doula, coaching en cirkels
Wat
Zwanger Vol Vertrouwen
wie
Dorene van den Bos
Waar
Amersfoort - Utrecht - Arnhem

Zwanger Vol Vertrouwen, vertrouwen op jouw kracht!

Wil jij zwanger zijn op jouw manier?

Je innerlijke kracht versterken en je op alle fronten voorbereiden, zowel fysiek, emotioneel als mentaal?

Ben je benieuwd of ik jou als doula of coach kan helpen?

Een zwangerschap is een unieke periode in je leven. Je kijkt uit naar het moment dat je je kindje voor het eerst in je handen hebt. Of het nu je eerste, of je vierde zwangerschap is. Er speelt zich veel af in zowel je mind, body als soul.

Niet alleen groeit er fysiek een baby’tje in je buik, ook bij jou als vrouw ontwikkelen zich allerlei innerlijke processen. Misschien maak jij je veel zorgen, of zit je juist op een roze wolk. Hoe jouw zwangerschap ook gaat, en met welke thema’s je ook aan de slag wilt, ik sta als doula en coach voor jou klaar en denk en voel graag met je mee.

Ik bied het volgende aan:

– Birth doula ( fotografie inbegrepen)
– Zwangerschapscoach
– Consulten (over tijd/ stuit/ geboorteplan)
– Motherblessings
– Sluitingsritueel
– Zwangerschapscirkels
– Bevalbad verhuur

Dorene van den Bos

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” van Pippi Langkous is mijn motto:)

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Voorstellen

Ik ben Dorene van den Bos, moeder van twee kinderen en sterk voorstander van innerlijk werk tijdens je zwangerschap. Ik ben dol op goede gesprekken, fotografie, workshops, verkleden, lekkere likeurtjes en chocola. Ik laat me graag inspireren door de spirituele wereld en creatieve mensen. In mijn praktijk Vol Vertrouwen komen de vrouwelijke kracht, zwangerschap en baren samen.

Ik ondersteun jullie tijdens de zwangerschap en baring als doula en coach.

Als doula begeleid ik jullie om je innerlijke kracht versterken en jullie op alle fronten voor te bereiden, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Daarnaast heb ik een coachtraject ontwikkeld voor moeders om vanuit JOUW kracht te baren, op JOUW manier. Deze is gemaakt voor moeders die het deze keer graag anders willen, zeer geschikt voor vbac/hbac moeders.

Ook organiseer ik graag zwangerschapscirkels.

Verder bied ik losse diensten zoals; massages, overtijdconsult, stuitconsult en een sluitingsritueel voor 6 weken na de baring.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Dorene van den Bos

Blog

Lees het meest recente blog van Dorene van den Bos

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Zwanger Vol Vertrouwen