Bloei in Liefde

Geboorte in kaart en voedingsadvies
Wat
Bloei in Liefde
wie
Evelyne van Gorp - Pfennings
Waar
Online en West-Brabant

Bloei in liefde, want iedere baby en volwassene mag gezien worden

Baby’s hebben net deze loodzware weg afgelegd. Want ja, dat is geboren worden. Laten we de baby gaan zien als volwaardig mens en hem/haar de ruimte geven om het unieke geboorteverhaal te vertellen. Baby’s kunnen ons hun verhaal op verschillende manieren vertellen zoals bijvoorbeeld via lichaamstaal en herinneringshuilen.

De ontwikkeling die de foetus in de eerste negen maanden in de buik doormaakt is de grootste ontwikkeling die hij/zij ooit mee zal maken. De omgevingsfactoren die er dan zijn, zijn van grote invloed op hoe de foetus zich zal ontwikkelen en hoe de start hier op aarde zal gaan.

Mijn wens is dat ik baby’s mag helpen hun unieke geboorteverhaal aan hun ouders te vertellen. Zodat de ouders de baby helemaal kunnen zien en aan kunnen sluiten bij de unieke behoeftes die deze baby nodig heeft.

Evelyne van Gorp - Pfennings

“Je bent nooit te oud om jouw unieke geboorteverhaal in beeld te brengen.”

Voorstellen
bloei-in-liefde

Ik ben Evelyne, in 2022 ben ik moeder geworden van een zoon. Omdat ik nu zelf moeder ben en ik, naar mijn mening, dingen heb gemist tijdens mijn eigen zwangerschap, bevalling en als beginnend moeder zijnde, ben ik mijn bedrijf gestart.

Ik had nooit verwacht dat hetgeen ik meegemaakt heb toen ik bij mijn moeder in de buik zat nu zo’n grote rol zou spelen. En het gedrag dat ik al heel lang laat zien daar zijn oorsprong heeft liggen. Voor de komst van onze zoon had ik heel graag mijn eigen geboorte in beeld willen brengen. Om die dingen die ik toen heb meegemaakt aan te kijken en te kunnen verwerken.

Vandaar “Bloei in liefde” ik wil heel graag baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen helpen om gezien te worden. Gezien worden vanaf daar waar het allemaal is begonnen. We hebben geboren worden allemaal mogen meemaken. We weten soms bewust maar zeker onbewust nog welke obstakels we hebben moeten afleggen om op aarde te komen. Hoe we deze weg hebben ervaren is voor iedereen anders. Deze weg heeft ons onder andere gevormd tot de persoon die we nu zijn.

Naast het zien van ons unieke geboorteverhaal vind ik het ook heel belangrijk dat we ons lichaam zien. Jezelf voeden met de beste voeding, supplementen, energie, liefde etc. We hebben maar één lichaam waar we ons hele leven aan verbonden zijn.

Ik wens dat ik met “Bloei in liefde” jou mag helpen om gezien te worden.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Evelyne van Gorp – Pfennings

Blog

Lees het meest recente blog van Evelyne van Gorp – Pfennings

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht