Borsten en Balans

Borstverzorging en massage
Wat
Borsten en Balans
wie
Ellie de Heus en Cheraina Ackermans
Waar
Heel Nederland

Borsten en Balans: borstverzorging, massage en energetische ondersteuning

Wij gaan voor jouw persoonlijke verzorging. We hebben het dan in het bijzonder over de verzorging van jouw borsten, maar de rest van jou hoort er natuurlijk ook bij.

Wat we doen:

– Post partum massage

Tijdens een post partum massage gaat alle aandacht naar jou. Je baby wordt goed verzorgt door je partner of kraamverzorgster en jij komt even tot jezelf. We starten met een stoombad voor je vagina. Daarna is het tijd voor de massage. Na afloop wordt je nog lekker even ingewikkeld zodat je nog wat kunt na soezen of na kunt praten.

– Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is afgestemd op de zwangerschap, bepaalde plekken worden gemeden en andere krijgen meer aandacht. Ook de buik wordt betrokken bij deze massage, je kindje zal dit als zeer prettig ervaren.

– Borstenbehandeling

Een borstenbehandeling is bedoeld om je borsten gezond te houden of, als je een borstoperatie hebt gehad, je borsten weer zacht en eigen te maken.

– Energetische ondersteuning

Tijdens een aantal sessies gaan we je energiesysteem herstellen. Overbelasting wordt verwijderd en nieuwe frisse energie toegevoegd. Je leert hoe je deze nieuwe energie vast kunt houden en je krijgt weer zin in de dag, het wordt weer licht om je heen en in je hoofd.

 

 

Ellie en Cheraina

“Voor een vrouw, door een vrouw
Voor jou, van Cheraina en Ellie “

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Voorstellen
Borsten-en-balans-1 low

Wij zijn moeder Ellie en dochter Cheraina. Samen ondersteunen wij vrouwen voor tijdens en na de zwangerschap door middel van massages, borstverzorging en energetische ondersteuning. Hoewel ook mannen welkom zijn in onze praktijk zijn wij vooral ingesteld op de vrouw.
Wij werken zowel vanuit de praktijk als aan huis. Naast de behandelingen en genoemde massages geven wij ook workshops, borstenbabbels en trainingen over borstverzorging en hoe je in je vrouwenkracht komt te staan.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Ellie en Cheraina

Blog

Lees het meest recente blog van Ellie en Cheraina

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Borsten en Balans