Caresse Babyspa

Hydrotherapie, babymassage en Dunstan babytaal
Wat
Caresse Babyspa
wie
Mandy Gast
Waar
Eindhoven e.o.

Caresse Babyspa; paradijselijk genieten voor de allerkleinste

Bij Caresse Babyspa genieten baby’s van een heerlijke ontspanningssessie naar keuze in een ‘jungle chique’ en rustgevende ruimte.

Versterk jullie band door middel van een babymassage waarbij je baby zich heerlijk kan ontspannen en waarbij tegelijkertijd de doorbloeding en zintuigen worden gestimuleerd. 

In een speciaal ontworpen mini jacuzzi kan je kindje naar hartenlust spartelen en genieten van gewichtloos zijn in het water, terwijl je zelf geniet van een warm kopje koffie of thee met wat lekkers. 

Mandy Gast

“Op deze manier zorgen we ervoor dat niet alleen de baby’s, maar ook de ouders kunnen ontspannen”

Voorstellen
Mandy-Gast

Mandy Gast is sinds 12 december 2020 de trotse eigenaresse van Caresse Babyspa. Bij Mandy’s geboorte gaven haar ouders haar de doopnaam “Caresse” wat staat voor liefkozing. Over de naam van de babyspa hoefde ze dus niet lang na te denken, want liefkozing is precies waar het om gaat in de babyspa; Quality time met je baby!

Vanaf haar 15e is Mandy altijd actief bezig geweest met het naar de zin maken voor anderen en vind ze het belangrijk om mensen te ontzorgen en een fijne tijd te laten beleven. Zo was ze tijdens haar Havo- opleiding voorzitster van de leerlingenraad en begeleidde ze brugklassers in hun eerste leerjaar op de middelbare school.

De moeder van haar petekindje vertelde over het beperkte aanbod in activiteiten om te ondernemen met een baby en dat ze zo blij was dat ze een babyspa in Antwerpen (!) had ontdekt. Mandy ging een keer mee en zag hoe de baby genoot van het vrij kunnen bewegen in warm water. Het deed haar denken aan haar eigen revalidatieproces na een ernstig auto-ongeluk waarna ze opnieuw moest leren lopen d.m.v. hydrotherapie. Mandy onderzocht het babyspa concept en kwam al snel tot de conclusie dat dit op haar lijf geschreven is.

Ze schoolde zich om tot docent babymassage, werd Dunstan Babytaal trainer, behaalde haar EHBO diploma en volgde diverse cursussen en training op het gebied van anatomie & fysiologie. Mandy is tevens bestuurslid bij Dunstan Babytaal Nederland en levert daarnaaast ook een actieve bijdrage in een werkgroep voor hydrotherapie bij baby’s.

Mandy houdt van wat ze doet, en dat blijkt! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan voorop.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Mandy Gast

Blog

Lees het meest recente blog van Mandy Gast

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Caresse Babyspa