De kleine bron Weert

Hydrotherapie, babymassage en yoga
Wat
De kleine bron Weert - Yoga en babyspa
wie
Carmencita van den Hoogen
Waar
Weert e.o.

De kleine bron, ontspannen met aandacht voor je kindje

Bij De Kleine Bron baby spa in Weert staat alles in het teken van ontspannen en aandacht voor je kindje. In onze sfeervolle, rustige ruimte is er aandacht en tijd om heerlijk samen te genieten van een bijzondere spa ervaring.
Je kunt ook terecht bij De kleine bron voor Dru yoga & meditatie, verschillende cursussen en workshops. Bijvoorbeeld een cursus babymassage, zwangerschapsopstelling in de natuur en verbinding met je (ongeboren) baby.

Carmencita van den Hoogen

“Babymassage is een uiting van liefdevol verbinden.”

Voorstellen
DeKleineBron-carmencita

Mijn naam is Carmencita, eigenaar van De Kleine Bron Weert.

Trotse moeder van drie prachtige kinderen, natuurcoach, en Dru yogadocent.
Ik ervaar het moederschap als een fantastische reis die je met je kind(eren) mag maken. Als natuurliefhebber heeft de natuur mij op veel vlakken ondersteund tijdens de opvoeding en nu mijn kinderen volwassen zijn zie ik daar de bijzondere resultaten van.

Tijdens de zwangerschap kun je bij mij terecht voor natuurcoaching om je mentaal, emotioneel en spiritueel voor te bereiden op jouw nieuwe rol als moeder. We doen dit bijvoorbeeld aan de hand van een opstelling in de natuur, dit zorgt vaak voor hele mooie inzichten.

Daarnaast geef ik Dru yogales voor zwangeren maar ook na de zwangerschap is het heel fijn om een ontspannen moment voor jezelf te creëren. Dru yoga is een vloeiende, zachte vorm van yoga met bewegingsreeksen die de spierbalans verbeteren, in je bekken, je schouders en de wervelkolom.

Sinds mei 2022 werk ik met veel liefde in De Kleine Bron baby spa in Weert.
Ik werk vanuit een holistische visie, neem de tijd waarbij aandacht voor jou en je kindje centraal staan. Een sessie begint met floaten in aangenaam water van 37℃ en daarna volgt eventueel Shantala babymassage. Je kunt bij mij ook terecht voor een cursus babymassage of een workshop over verbinden met je baby.
Ieder kindje is uniek en ik vind het heerlijk om dit dagelijks te mogen meemaken.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Carmencita van den Hoogen

Blog

Lees het meest recente blog van Carmencita van den Hoogen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

De kleine bron Weert – Yoga en babyspa