Fit Lijf coaching

Orthomoleculair voedingsdeskundige & hormoonexpert
Wat
Fit Lijf coaching
wie
Maxime Bos-Schijf
Waar
Heiloo e.o. en online

Fit Lijf coaching, kies voor grip op je gezondheid, waarbij jij je sterk en energiek voelt!

Mijn missie is om vrouwen te helpen naar een ultiem gezond lichaam, zodat zij de kans op een natuurlijke zwangerschap kunnen vergroten, hun zwangerschap gezond kunnen doorlopen en een gezond kindje op de wereld kunnen brengen.

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Dan help ik je om gezonde keuzes te maken en je op het gebied van voeding en leefstijl te ondersteunen, met als doel je zwangerschap zo gezond en natuurlijk mogelijk door te komen, de kans op een natuurlijke bevalling te vergroten en een gezond kindje op de wereld te brengen.

Als je net mama geworden bent, dan kan ik je helpen met het maken van keuzes met betrekking tot voeding en leefstijl, voor jou en je kindje. Zo ben jij in staat om je kindje puur en natuurlijk op te voeden. Ook kan ik je begeleiden hoe je op een natuurlijke wijze aan de slag kan met darmkrampjes, obstipatie, reflux, eczeem en andere klachten.

Maxime Bos-Schijf

“Een gezond leven begint bij de geboorte van de kinderwens, niet bij de geboorte van het kindje zelf.”

Voorstellen
Fit-Lijf-coaching_shoot1_LR_17
Hi! Ik ben Maxime, vrouw en moeder van een zoon. Wij wonen in Heiloo, waar we ons huis en de tuin delen met twee katten en vier kippen.
 
In mijn praktijk werk ik als Orthomoleculair voedingsdeskundige en Hormoonexpert. Mijn interesse in natuurlijke voeding en leefstijl heb ik al van jongs af aan gehad, maar toen ik in 2017 gediagnosticeerd werd met PCOS besloot ik dat ik dat ik mezelf en ook andere wilde helpen met natuurlijk zwanger worden (en blijven) door je lichaam op een pure manier te voeden en te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Dat is gelukt! Met o.a. de opleidingen Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Adviseur, Orthomoleculair kindercoach, EMB-therapeut en Hormoontherapeut i.o. heb ik voldoende kennis opgedaan om mijn eigen PCOS klachten te verminderen. Zo ging ik zelf van 4x per jaar ongesteld, naar een cyclus van 33 dagen en raakte ik natuurlijk zwanger van onze zoon.
 
Op dit moment ben ik dus een trotse mama van een zoon en help ik andere vrouwen hun lichaam in ultieme gezondheid te brengen, zodat zij op een natuurlijke wijze zwanger kunnen worden, maar ook om hun zwangerschap gezond kunnen volbrengen. Met als doel een natuurlijke bevalling te kunnen doen en een gezond kindje ter wereld te kunnen brengen. Dit doe ik door je te begeleiden met voedings- en leefstijlkeuzes. Je kunt dus zowel voor, als tijdens, maar ook na je zwangerschap bij mij terecht! Dit kan in mijn praktijk in Heiloo, maar alle gesprekken kunnen ook online plaats vinden. Samen werken we eraan om jouw en jouw kindje de beste start te geven.
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Maxime Bos-Schijf

Blog

Lees het meest recente blog van Maxime Bos-Schijf

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Fit Lijf coaching