Kraam Doula Blessing

Doula en kraamzorg
Wat
Kraam Doula Blessing
wie
Mevhibe Atabeg
Waar
Bergen op Zoom e.o.

Kraam Doula Blessing; holistische post partum behandelingen en ondersteuning aan de kraamvrouw en het gezin

De behandelingen geef ik aan huis aan de kraamvrouw, deze behandelingen zijn geïnspireerd uit verschillende culturen. Ook bied ik met alle liefde ondersteuning aan het gezin d.m.v. voedende gerechten uit onder andere de Ottomaanse keuken.

Als kraamdoula help ik jou tot rust te komen en jouw bevalling te verwerken. Dit kan op verschillende manieren, daar waar jij je het prettigst bij voelt. Denk bijvoorbeeld aan o.a. massages, buik binden, moxa behandeling, kruidenstempelmassage of vaginaal stomen. Bij kraamdoula Blessing word je ook nog eens goed verwend door voedzame drankjes en hapjes, geïnspireerd uit de Ottomaanse keuken, welke een belangrijke rol spelen in het postpartum herstel en het vorderen van de borstvoeding. Dit doe ik uiteraard bij jouw thuis, in jouw vertrouwde omgeving. Ik zorg dat ik alles bij me heb om jou te ontzorgen, jij hoeft er alleen maar te zijn om de ontspanning te ervaren. Daarnaast kun je Kraamdoula Blessing ook inzetten om voedende maaltijden te laten koken zodat ieder gezinslid de kraamperiode happy en healthy kan beleven.

Mevhibe Atabeg

“Paradise lies beneath the feet of mothers”

Voorstellen
kraam-doula-blessing-2 kopie

Mijn reis als moeder heeft mij op dit prachtige pad gebracht waar ik andere moeders mag ondersteunen tijdens de kraamperiode. Ik heb ervaren dat de kraamperiode meer is dan alleen rust en cocoonen. Het is een periode van zelfontdekking en herstel. Als kraamdoula speel ik een belangrijke rol in het bevorderen van ontspanning en het luisteren naar het lichaam. Mijn behandelingen zijn geïnspireerd op de oude rituelen en tradities die vroeger werden toegepast tijdens de kraamperiode. Ik wil mijn ervaring inzetten om andere pas bevallen mama’s te ondersteunen tijdens dit kwetsbare 4e trimester.

Als kraamdoula help ik jou tot rust te komen en jouw bevalling te verwerken. Dit kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan postpartum behandelingen zoals acupressuur massages, buik binden, voetenbaden, moxa therapie, kruidenstempelmassage of vaginaal stomen. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor cooking & coaching, een concept waarin ik bij jouw thuis maaltijden klaar maak voor jou en jouw gezin en begeleiding bied in hechting met de baby, ouderschap, uitdagingen en borstvoeding geven. Bij Kraamdoula Blessing word je tijdens de behandelingen goed verwend met voedzame drankjes en hapjes, geïnspireerd uit de Ottomaanse keuken, welke een belangrijke rol spelen in het postpartum herstel en het vorderen van de borstvoeding.
Dit doe ik uiteraard bij jouw thuis, in jouw vertrouwde omgeving. Ik zorg dat ik alles bij heb om jou te ontzorgen, jij hoeft er alleen maar te zijn om de ontspanning te ervaren.

 

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Mevhibe Atabeg

Blog

Lees het meest recente blog van Mevhibe Atabeg

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht