NeoKleertjes

Handgemaakte prematuur kleding
Wat
NeoKleertjes
wie
Ellen Louis
Waar
Online en Nijmegen e.o.

Prematuur & dysmatuur kleding van NeoKleertjes

Specialist in leuke en betaalbare prematuur kleding; omdat ieder kindje een leuk setje verdient.

NeoKleertjes ontwerpt en maakt prematuur kleding voor de allerkleinsten. Of een kindje nu te vroeg geboren is, een laag geboortegewicht heeft of stilgeboren is. Onze webshop biedt uitkomst voor ouders die op zoek zijn naar minder gangbare babykleding maten. In onze webwinkel vind je kleertjes in maat 30, 34, 38 en 44. Daarmee zijn de kleertjes geschikt voor kindjes die geboren worden vanaf 17-18 weken of geboren met een gewicht van ongeveer 500 tot 2500 gram.

Wij besteden veel aandacht aan het comfort van de kleding. Alle kleertjes zijn gemaakt van zacht en rekbaar tricot. Zo kiezen we voor overslagshirtjes zodat er geen kleertjes over het hoofdje heen aan hoeft. Ook vind je bij ons geen grote labels met onze merknaam. We vinden het niet mooi. Bovendien irriteert het de tere huid. We houden de naden zo dun en plat mogelijk om schuren te voorkomen.

Ellen Louis

“Leuke kleertjes geven je kindje een eigen identiteit. Het is een lichtpuntje in emotionele en spannende tijden.”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Ellen Louis

Blog

Lees het meest recente blog van Ellen Louis

Wat als de bevalling eerder begint dan verwacht?

Zo’n 7-8% van de zwangerschappen in Nederland eindigt eerder dan verwacht. We spreken van vroeggeboorte, ook wel prematuur genoemd, als het kindje geboren wordt tussen 24 en 37 weken zwangerschap. Vanaf 24 weken wordt zelfs gesproken over extreem prematuur. Kindjes zijn dan zo’n 31-32 cm lang en wegen vaak minder dan 700 gram.

Stuur een bericht