Tensia – Koester de Moeder

Post partum doula, belly binding, mamamassage en geboortepatronencoach
Wat
Koester de Moeder
wie
Vera van Os
Waar
Amsterdam e.o.

Welkom, hier sta jij, en staat jouw wel-zijn als (pasgeboren) moeder op de eerste plaats

Van kinderwens tot 42 jaar na de geboorte koester ik jou lieve mama, zodat jij er kan zijn voor de mensen die je lief hebt.

In de intense weken na de geboorte ben ik graag een deel van jouw postpartum-team om jou en je gezin zachtjes te laten landen in de compleet nieuwe wereld waarin jullie terecht zijn gekomen.
Met één of gecombineerde koestersessies – Massage / Bellybinding/ Sluitingsritueel – of in een compleet verzorgd All-inclusive postpartum pakket. De keuze is aan jou.

Om voorbereid de postpartumtijd in te gaan kan je iedere eerste vrijdag van de maand aanschuiven voor de Thee & Postpartum-Prep bij mij aan de eettafel in Amsterdam Nieuw-West.

En vergeet niet Een Zachte Landing aan te vragen. Jouw Postpartum-planner voor een Vierde Trimester vol herstel en verbinding.

Vera van Os

“Een pasgeboren moeder heeft net zoveel liefde, zorg, voeding , aandacht en aanraking nodig als haar baby.”

Voorstellen
Tensia - Koester de Moeder1 kopie

Hallo, wat leuk je hier te ontmoeten. Ik ben Vera van Os, en woon met mijn man en twee zonen + onze kater in Amsterdam.

De postpartum tijd na de geboorte van mijn oudste zoon 20 jaar geleden was pittig, en na 5 maanden crashte ik, compleet overspannen. Omdat het leven toch niet gewoon door bleek te gaan. En daarbij had ik, die als meisje al dol was op baby’s, en verpleegkundige op de kraamafdeling ook nog een reputatie hoog te houden….. dacht ik.

Fast forward 15 jaar later kwam ik de training voor Postpartum Doula tegen en viel eindelijk het kwartje dat het niet (allemaal) aan mij lag dat ik het zo zwaar had gehad maar dat wij, als maatschappij, moeders compleet aan hun lot overlaten zodra de kraamzorg de deur uit is.
Dat de kraamtijd niet 8 dagen duurt maar minstens zes weken. En dat die weken niet bedoeld zijn om uit te zitten, maar om je volledig aan je kindje en je herstel te wijden. Ondersteund en verzorgd door de mensen om je heen.

Na het volgen van allerlei trainingen op gebied van postpartumzorg werd mijn lichaamsgerichte praktijk voor mensen met stress- en burn-outklachten een plek voor (pasgeboren) moeders om zich te laten koesteren. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen. En ik iedere mama, iedere baby en ieder gezin een zachte landing wens.

In dezelfde periode kwam ook de Geboorte Psychologie op mijn pad en mag ik mij verwonderen over de imprints die wij als baby’s al op doen in de buik van onze moeder en tijdens onze geboorte.
Wat ons gehele leven vaak een onbewuste programmering is voor hoe je uitdagingen en verbindingen aan gaat. En hoe je zwangerschap, de bevalling, postpartum tijd en ouderschap ervaart. Tot het verhaal gehoord wordt en in het bewustzijn mag komen waardoor verandering kan ontstaan.

Ouders, aanstaand of vergevorderd, meenemen in hoe de baby conceptie, zwangerschap en geboorte (heeft) beleefd is dan ook een grote passie.

Baby’s van alle leeftijden hebben een verhaal te vertellen. Ik luister graag met je mee.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Vera van Os

Blog

Lees het meest recente blog van Vera van Os

Neem je tijd

Stel er verschijnt opeens een geest uit een fles. Of een goede fee landt op mijn schouder en vertelt mij dat ik 1 wens mag doen. Dan hoef ik daar niet zo lang over na te denken.

Mijn wens zou zijn dat moeders, baby’s, gezinnen veel meer tijd krijgen dan alle deadlines waar ze nu tegenaan lopen.

Stuur een bericht

Contact

Koester de Moeder