Wat is goede voeding tijdens de zwangerschap?

online - 11 april 2023

Dinsdag 11 april 20.30 uur - 21.30 uur

Op dinsdagavond 11 april gaan we met onze voedingsexperts online aan tafel om te praten over gezonde voeding tijdens de zwangerschap.
⁠ ⁠ ⁠
Wat is gezonde voeding? De meningen en adviezen die je hoort zijn nogal verschillend. Maar jij wilt graag weten wat je niet of juist wel moet eten tijdens je zwangerschap. Je voedt namelijk niet alleen jezelf, maar ook je baby in je buik. Wat merkt je baby van wat jij eet? En wat draagt bij aan een optimale ontwikkeling van je kleintje?

Heb je specifieke klachten, zoals misselijkheid, zwangerschapsdiabetes of hoge bloeddruk? Onze experts geven je tips en adviezen over een gezond voedingspatroon bij deze klachten.

De professionals gaan met elkaar in gesprek. Jij als kijker kunt hier aan deelnemen. De experts zijn zichtbaar en jij kunt al je vragen stellen in de chat die live worden beantwoord.⁠ De Zoom-sessie begint om 20.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kosten zijn € 10,- voor deelname.⁠ ⁠

Schrijf je in via het onderstaande formulier. Maar wacht niet te lang, want omdat we het graag persoonlijk houden, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.⁠
Kun je niet op de aangegeven tijd? Geen nood, je kunt een link ontvangen om het gesprek terug te kijken.⁠

voeding tijdens zwangerschap kopie

Deelnemende professionals

Online inspiratiesessie

Wat is goede voeding tijdens de zwangerschap?

Dinsdag 11 april 2023

20.30 uur – 21.30 uur

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor deze avond.

Dagen
Uren
Minuten
Helaas, dit event is al voorbij

…voordat dit event begint