Bellyprint

3D Buikbeeldjes
Wat
Bellyprint
Waar
Heel Nederland

Bellyprint; een 3D beeld van je eigen zwangere buik!

Doe jezelf niet te kort. Je bent prachtig!
De meeste vrouwen twijfelen of ze mooi genoeg zijn voor een tastbaar aandenken van hun zwangere buik. Het veranderende lichaam maakt onzeker en ze zien vooral de tekortkomingen en oneffenheden.

Weet dat je goed bent zoals je bent. Het is oké dat het lijf verandert en anders is. Dat mag. Je bent het waard en verdient het om jouw schoonheid en het magische van de zwangerschap elke dag te omarmen.

We begrijpen de kwetsbaarheid en dat je ongemak ervaart bij de gedachte dat je je lichaam vereeuwigd in een kunstwerk.
Dat is precies waarom wij jou, naast een persoonlijk en hoogstaand zwangerschapsbeeldje, een betekenisvol moment in de studio geven waarbij we je meenemen in de prachtige contouren en lijnen van een lichaam dat vorm geeft aan nieuw leven.

Grondlegger van Bellyprint®
Ruim 9 jaar ontwikkeling, kennis en expertise
Al meer dan 13 000 blije Bellyprint® eigenaresses

Marije van der Windt

Grondlegger en bedenker van Bellyprint

“Herbeleef voor altijd de magie van jouw zwangerschap.
Met een unieke Bellyprint® van jouw prachtige lijf”

Maak kennis met alle vestigingen die aangesloten zijn bij Het Geboorte Event

Bellyprint heeft in Nederland 7 vestigingen en één in de UK. Hieronder vind je de vestigingen die ook zijn aangesloten bij Het Geboorte Event met hun eigen locatie. 

Robin-gerbrands-kl

Robin Gerbrands

Bellyprint Eindhoven

Eindhoven | Noord-Brabant

De meeste vrouwen twijfelen of ze mooi genoeg zijn voor een tastbaar aandenken van hun zwangere buik. Het veranderende lichaam maakt onzeker en ze zien vooral de tekortkomingen en oneffenheden.

Weet dat je goed bent zoals je bent. Het is oké dat het lijf verandert en anders is. Dat mag. Je bent het waard en verdient het om jouw schoonheid en het magische van de zwangerschap elke dag te omarmen en te laten vereeuwigen bij de grondlegger van het ‘zwangerschapsbeeldje’, Bellyprint vestiging Eindhoven.

Sharon Dirksen

SharCare

Harderwijk | Gelderland

Ik bied met SharCare cursussen Babymassage waarmee ik je in een aantal lessen leer hoe je jouw baby kan masseren van top tot teen.
Met de lessen Dunstan Babytaal leer ik zowel papa’s als mama’s tijdens de zwangerschap hun baby te begrijpen zodra hij/zij geboren is.
Met bevallingsverlofzorg bied ik een steuntje in de rug ná de kraamweek zodat je ook dan nog op een laagdrempelige manier tips en trucs kan ontvangen, een luisterend oor, een professional die met je mee denkt.

Sharon Dirksen
Ervaringen

Stuur een bericht

Wij zijn Bellyprint

Wij zijn Bellyprint, wij maken 3D beelden van zwangere vrouwen, van borstvoedingen, van papa’s met hun kindjes, placenta’s en alles wat mogelijk is om vast te leggen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Bellyprint-header
Ervaringen van andere vestigingen