Eva Commeren

Begeleiding voor vrouwen
Wat
Eva Commeren
wie
Eva Commeren
Waar
Noord-Brabant en online

Eva Commeren, ondersteuning bij het creëren van een vruchtbare bodem.

Workshops: voor een laagdrempelige kennismaking. We bekijken thema’s uit je familiesysteem en maken kennis met de ervaringen uit de periode van zwangerschap en geboorte.

Een online cursus: voor als je zelf graag meteen aan de slag wilt. Daar worden alle domeinen in behandelt voor het creëren van die vruchtbare basis. Van het leren kennen van jouw eigen geboorte tot voeding & beweging. Waar op het einde alles met elkaar in verbinding komt.

Individuele coaching: waarbij we de diepte in gaan op jouw thema’s. Daar voeg ik het familiesysteem vanuit mij in ieder geval aan toe. Daarin is namelijk de basis gelegd voor jouw ontwikkeling en dus ook die van jouw kindje.

Eva Commeren

“Een blik op je start verbetert je leven. Daardoor creëer je een vruchtbare bodem. Met een nieuwe start als gevolg. “

Voorstellen
profielfoto-Eva

Meerdere jaren werken met kinderen heeft er voor gezorgd dat ik me verdiept heb in opvoeden, ontwikkeling en spel.
Pas een aantal jaren terug kwam ik in aanraking met de geboortepsychologie, die mij een heel ander perspectief heeft gegeven op de ontwikkeling van kinderen, maar ook op mijn eigen ontwikkeling en groei.

Het bracht voor mij gedrag in verbinding met je eigen start, binnen je familiesysteem. En daar lag een heleboel goud verborgen. Verdieping, verbinding en verwondering. En dat is ook wat ik jou mee wil geven.

In de voorbereiding op een zwangerschap kun jij jouw bodem opschonen en vruchtbaarder maken, door je te verdiepen in je eigen start en in je familiesysteem.
En ook als je al zwanger bent is dit een fijne manier om je voor te bereiden op de komst van je kleintje.
Thema’s en overtuigingen kunnen doorgegeven worden van generatie op generatie. Op deze manier kun jij dat voor zijn en dus voorkomen dat jij de belaste thema’s weer doorgeeft aan jouw kind.
Niet om te beschuldigen, maar juist om op te schonen en verbinden. Want er zit ook een heleboel liefde verweven door al die generaties.

Wanneer jouw kindje al geboren is, dan kun je juist ervaren dat hij of zij als een spiegel functioneert. Jouw kind spiegelt bepaalde overtuigingen of thema’s in jou, zodat jij ze aan kunt kijken. Dit kun je bestempelen als ‘lastig’ gedrag bij je kind, maar is eigenlijk een uitnodiging om zelf even terug te kijken.
Ook in die fase is het fijn om weer terug te gaan naar jouw eigen start, om zo de basis op te schonen en met een vruchtbare bodem verder te kunnen gaan.

Voor jouw ontwikkeling als ouder, maar ook voor de ontwikkeling van je kind.

Je kunt hier zelf al mee aan de slag met de online cursus ‘vruchtbare verbinding’. Wanneer je daar graag ondersteuning en begeleiding bij ontvangt, dan is dat ook mogelijk in een coachingstraject.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Eva Commeren

Blog

Lees het meest recente blog van Eva Commeren

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht