Hoe help ik mijn baby liefdevol te gaan slapen?

online - 31 januari 2023

Dinsdag 31 januari 20.30 uur - 21.30 uur

Op dinsdagavond 31 januari gaan we met onze professionals online aan tafel om te praten over hoe je je baby kan helpen liefdevol te gaan slapen. Allen zijn expert op dit gebied delen hun ervaringen en kunnen je van tips voorzien.

Slapen is belangrijk voor zowel je baby als voor het hele gezin. Maar wat nou als je baby niet vanzelf in slaap valt? Laat je je baby wel of niet bij je in de kamer slapen? Wanneer is het tijd voor zijn eigen bedje of eigen kamer? En hoe help je je baby als het naar bed gaan elke dag moeizaam gaat?

Wil je graag antwoord op al deze vragen? Sluit dan zeker aan bij deze online sessie. Onze professionals gaan met elkaar in gesprek. Jij als kijker kunt hier aan deelnemen. Je ziet onze professionals in beeld en jij kunt al je vragen stellen in de chat die live worden beantwoord.
De Zoom-sessie begint op dinsdag 31 januari om 20.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kosten zijn € 10,- voor deelname.
Schrijf je in via het onderstaande formulier. Maar wacht niet te lang, want omdat we het graag persoonlijk houden, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kun je niet op de aangegeven tijd? Geen nood, je kunt een link ontvangen om het gesprek terug te kijken.

Online inspiratiesessie

Liefdevol laten slapen van je baby

Dinsdag 31 januari 2023

20.30 uur – 21.30 uur

De professionals van Het Geboorte Event gaan met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Alle gesprekspartners zijn gespecialiseerd in dit onderwerp en kunnen jou voorzien van antwoorden op je vragen. Ze zullen ieder hun eigen visie delen over dit onderwerp. Kijkers kunnen dit gesprek exclusief bijwonen en vragen stellen in de chat.

Meld je aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Dagen
Uren
Minuten
Helaas, dit event is al voorbij

…voordat dit event begint