Praktijk Wendy Seelen

Lactatiekundige en babycoach
Wat
Praktijk Wendy Seelen
wie
Wendy Seelen
Waar
Breda e.o.

Praktijk Wendy Seelen. Gezien, gehoord, geliefd!

Mijn missie is om jou op weg te helpen met je kindje en te begeleiden zodat je de moeder kan zijn die je wil zijn. Als lactatiekundige begeleid ik je bij het voeden van je kindje.

Als babycoach begeleid ik je ook bij alle andere vraagstukken in het leven met je kindje. Zo kunnen slapen, huilen en ritme je ook weleens onzeker maken. Ik help je graag de signalen van je baby te herkennen. Het gedrag van je baby is altijd logisch.

Deze combinatie maakt dat ik beschikbaar ben voor alle ouders die vragen hebben in het eerste jaar met hun kindje. De begeleiding kan bestaan uit een cursus, huisbezoek of online consult.

Wendy Seelen

“Je hoeft het niet alleen te doen. ik help je graag zodat jij vanuit rust en vertrouwen je kindje kan voeden”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het gesprek tussen Miranda Payne van 3D Moments en Wendy Seelen, lactatiekundige en babycoach. Ze vertellen beide over hun passie en waar hun drijfveer vandaan komt. Hoe gaat het eigenlijk in zijn werk? Zo’n 3D beeldje van je zwangere buik? Miranda vertelt er uitgebreid over. En tegen welke problemen lopen veel pas bevallen moeders in hun eerste weken na de bevalling? Wendy neemt je mee in haar werk.

Voorstellen
foto-wendy-zwart-wit

Als lactatiekundige begeleid ik je bij het geven van borstvoeding. Met een goede voorbereiding in de zwangerschap door middel van een cursus en een webinar over onder andere borstvoeding en hechting, maar ook begeleiding bij je thuis zodra je kindje er is! Veel voorkomende uitdagingen waar ik je bij kan helpen, omdat ik ook babycoach ben, zijn: voeding, huilen, slapen, onrust en ritme. Elk signaal vertelt een verhaal. Wat wil jouw baby je vertellen over zijn behoeften?

Blog

Lees het meest recente blog van Wendy Seelen

Blog

Lees het meest recente blog van Wendy Seelen

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht