Je baby leren begrijpen

online - 8 mei 2023

Maandag 8 mei 20.30 uur - 21.30 uur

Op maandagavond 8 mei gaan we met vijf professionals online aan tafel om te praten over de taal van baby’s.
⁠ ⁠ ⁠
Baby’s kunnen nog niet communiceren door middel van woorden. Maar communiceren kunnen ze wel degelijk. Hoe kan je jouw baby beter begrijpen? En hoe kun je inspelen op zijn of haar behoeften als je niet weet wat je baby wil zeggen?

Er zijn verschillende manieren om de babytaal beter te begrijpen. Tijdens deze avond ontvang je tips en adviezen van onze professionals op dit gebied.⁠ Heb je het gevoel dat je baby je iets duidelijk wil maken? Stel je vraag tijdens deze avond.

Onze professionals gaan met elkaar in gesprek. Jij als kijker kunt hier aan deelnemen. De experts zijn zichtbaar en jij kunt al je vragen stellen in de chat die live worden beantwoord.⁠ De Zoom-sessie begint om 20.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kosten zijn € 10,- voor deelname.⁠ ⁠

Schrijf je in via het onderstaande formulier. Maar wacht niet te lang, want omdat we het graag persoonlijk houden, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.⁠
Kun je niet op de aangegeven tijd? Geen nood, je kunt een link ontvangen om het gesprek terug te kijken.⁠

Online inspiratiesessie

Je baby leren begrijpen

Maandag 8 mei 2023

20.30 uur – 21.30 uur

De professionals van Het Geboorte Event gaan met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Alle gesprekspartners zijn gespecialiseerd in dit onderwerp en kunnen jou voorzien van antwoorden op je vragen. Ze zullen ieder hun eigen visie delen over dit onderwerp. Kijkers kunnen dit gesprek exclusief bijwonen en vragen stellen in de chat.

Meld je aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden voor deze avond is niet meer mogelijk.

Dagen
Uren
Minuten
Helaas, dit event is al voorbij

…voordat dit event begint