Pijn tijdens de bevalling

Hoe ga je ermee om?

online - 7 maart 2023

Dinsdag 7 maart 20.30 uur - 21.30 uur

Op dinsdagavond 7 maart gaan we met onze professionals online aan tafel om te praten over het onderwerp Pijn tijdens de bevalling, hoe ga je ermee om?

Tijdens deze online Zoom-avond gaan 5 doula’s met elkaar in gesprek over hoe je als barende vrouw kunt omgaan met deze pijn. Wat kun je er zelf aan doen om krachtige weeën te verlichten? Hoe kun je jouw lichaam voorbereiden op dit gevoel? Hoe werkt (natuurlijke) pijnstilling? En wat maakt baringspijn nou anders dan ‘gewone’ pijn, bijvoorbeeld als je je teen stoot? De doula’s geven je tips en zullen al je vragen beantwoorden.

Zie je misschien op tegen de bevalling? Heb je een eerdere heftige ervaring gehad en wil je het nu anders beleven? Meld je dan aan voor deze avond. Onze professionals zitten voor je klaar.

Tijdens deze avond zullen de doula’s in beeld zijn en jij kunt al je vragen stellen in de chat die live worden beantwoord.
De Zoom-sessie begint om 20.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kosten zijn € 10,- voor deelname.
Schrijf je in via het onderstaande formulier. Maar wacht niet te lang, want omdat we het graag persoonlijk houden, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kun je niet op de aangegeven tijd? Geen nood, je kunt een link ontvangen om het gesprek terug te kijken.

 
 
 

Online inspiratiesessie

Pijn tijdens de bevalling.

Hoe ga je ermee om?

Dinsdag 7 maart 2023

20.30 uur – 21.30 uur

De professionals van Het Geboorte Event gaan met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Alle gesprekspartners zijn gespecialiseerd in dit onderwerp en kunnen jou voorzien van antwoorden op je vragen. Ze zullen ieder hun eigen visie delen over dit onderwerp. Kijkers kunnen dit gesprek exclusief bijwonen en vragen stellen in de chat.

Meld je aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Dagen
Uren
Minuten
Helaas, dit event is al voorbij

…voordat dit event begint