Voorbereiding op de kraamtijd

online - 30 mei 2023

Dinsdag 30 mei 20.30 uur - 21.30 uur

Op dinsdagavond 30 mei gaan we met vijf professionals online aan tafel om te praten over Het vierde Trimester, oftewel de postpartum periode of beter bekend als de kraamtijd. Vijf experts op dit gebied delen hun ervaringen en kunnen je van tips voorzien.

Wat doe je wel én wat doe je juist niet in deze belangrijke periode na de bevalling? Hoe geef je je lichaam de rust en ruimte om te herstellen? En hoe ga je deze tijd optimaal benutten om te verbinden met je baby? De hormonen zoeken balans, de borstvoeding komt wel of niet op gang, slapeloze nachten, je lichaam heeft behoefte aan rust en je baby heeft behoefte aan mama. Hoe vind je de weg in deze enerverende periode? En hoe bereid je dit voor?

Wil je graag antwoord op al deze vragen? Sluit dan zeker aan bij deze online sessie. Onze professionals gaan met elkaar in gesprek. Jij als kijker kunt hier aan deelnemen. Je ziet onze professionals in beeld en jij kunt al je vragen stellen in de chat die live worden beantwoord.
De Zoom-sessie begint om 20.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kosten zijn € 10,- voor deelname.
Schrijf je in via het onderstaande formulier. Maar wacht niet te lang, want omdat we het graag persoonlijk houden, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kun je niet op de aangegeven tijd? Geen nood, je kunt een link ontvangen om het gesprek terug te kijken.

 

Online inspiratiesessie

Voorbereiding op de kraamtijd

Dinsdag 30 mei 2023

20.30 uur – 21.30 uur

De professionals van Het Geboorte Event gaan met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Alle gesprekspartners zijn gespecialiseerd in dit onderwerp en kunnen jou voorzien van antwoorden op je vragen. Ze zullen ieder hun eigen visie delen over dit onderwerp. Kijkers kunnen dit gesprek exclusief bijwonen en vragen stellen in de chat.

Meld je aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Dagen
Uren
Minuten
Helaas, dit event is al voorbij

…voordat dit event begint