Kraamtijdplanner & selfcare products
Wat
Mom-Me-Time®planners & selfcare products
wie
Daisy Yong
Waar
Heel Nederland, online

Mom-me-time, onze missie mama's blij maken!

Mom-Me Time is er voor de mama die wat meer behoefte heeft aan structuur, rust en balans. Dit kunnen mama’s zijn die net een kindje hebben gekregen of mama’s die al een fase verder zijn.

Onze producten bestaan uit o.a. voor en door mama’s gemaakte kraamtijd planners, rustgevende geurproducten, edelstenen en lichaamsverzorgende producten.

Omdat wij en alle mama’s voor jou weten hoe stressvol het kan zijn als je net mama bent geworden. Zo wordt die stortvloed aan emoties iets meer gevoed met liefde voor jezelf en dat helpt jou bij je herstel. Zodat jij die innerlijke batterij weer kan opladen.

Zorg goed voor jezelf mama!

Daisy Yong

“De perfecte mama bestaat niet!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Daisy Yong

Blog

Lees het meest recente blog van Daisy Yong

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Mom-Me-Time®planners & selfcare products